Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Бура ЕМОЦИЈА: 10 мотивационих порука МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ које су запалиле друштвене мреже

Познати српски текстописац напустила нас је у недељу 19. септембра

1632335792_zeljko_06122018_0003.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Ауторка највећих хитова на српској естради, текстописац Марина Туцаковић преминула је у недељу у 67. години живота након вишегодишње борбе са канцером. Иза себе, Марина Туцаковић оставила је на стотине хитова који су освајали фестивале, али и прославили музичке звезде у нашем региону.

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Осим стихова који су носили емоцију, Марина Туцаковић била је активна на друштвеној мрежи Twitter где се редовно обраћала својим пратиоцима мотивационим порукама и животним мислима који су имали хиљаде ретвитова и који су одјекнули посебно после њене смрти. 

Извдвојили смо десет најпопуларнијих поука из којих може извући смернице за живот и животне околности пред којима будемо стајали.

 

Прочитајте још: Удобно и модерно: Разбијте јесењу монотонију откаченим ХЕЛАНКАМА које су апсолутни ХИТ (ФОТО)

 

Ове мотивационе поруке посебно су одјекнуле након смрти славне Марине Туцаковић, а у њима се огледају све животне даће и недаће у којима се ова песникиња нашла.

 

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Марину Туцаковић на овој друштвеној мрежи пратио је велики број људи, али и њен син који је неретко делио мајкине фотографије уз пуно љубави.

Прочитајте још: Заштитисе себе и своје срце: Овом ОПАСНОМ ТАКТИКОМ се служе МАНИПУЛАТОРИ

Прочитајте још: Ово су фризуре које дају ВОЛУМЕН: Ако имате ТАНКУ КОСУ, ошишајте се ОВАКО (ФОТО)

Прочитајте још: Имају посебну симболику: Десет прелепих имена за ЈЕСЕЊЕ БЕБЕ

Осим ових одабраних порука, Марина Туцаковић имала је и број поуке које је слала пратиоцима на другим друштвеним мрежама на којима је била активна све до последњих дана и одласка у болницу, одакле се није оглашавала.

Прочитајте још: "Лопта је живот": Давид Дамјано запалио интернет експлицитном фотографијом (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas