Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ

Аца Лукас послао снажну поруку: "У 2022. години желим да вас прате најлепше НОВОСТИ! Живот је кратак, будимо весели"

Аца Лукас открио новогодишње жеље

1640865690_lukas.jpg
Фото: Хyпе
Oglas

Аца Лукас важи за једног од најпопуларнијих певача на Балкану. Иако је за поједине његове колеге 2021. година, била поприлично турбулентна, легендарном фолкеру, претходна година, била је и више него успешна.

Прочитајте још: СТИХОВИ КОЈИ КИДАЈУ ДУШУ: Аца Лукас емотивну баладу посветио Џеју Рамадановском - "Опет је данас недеља" (ВИДЕО)

Поред књиге "Ово сам ја", која је изазвала, слободно можемо рећи општу пометњу на јавној сцени, као и два нова албума која је издао, Аца Лукас годину је заокружи са две песме које обарају рекорде. У питању је дует са Драганом Мирковић за песму " Сад и увек", као и песма "У три лепе" које се налазе у врху трендинг листе.

Аца је за Магазин новости одговорио и на неколико новогодишњих питања:

Како и где ћете дочекати Нову годину?

- Нову годину ћу, као и обично, провести радно. Од 21 х на Хyпе тв гледаоци ће моци да прате мој ливе схоw "Уживо са Лукасом", који ће уједно бити одличан увод у наш новогодишње програм. Током тих сат и по, два, за  клавиром ћу изводити неке од  нумера које публика највише воли. Након тога наступићу у београдском клубу "Тарапана".

Који је најлепши новогодишњи поклон који сте добили до сада?

- Мислим да је боље питање који је најлепши новогодишњи поклон који сам ја поклонио. Не сећам се, било је ту разних поклона, али чешће сам ја био онај који поклања.

 По чему ћете памтити 2021.?

 - Изашла је моја књига "Ово сам ја", одржао сам низ концерта у Србији и иностранству, и издао два албума... У нову годину улазим са две песме које су на врху трендинг листе, реч је са одличном дуету са Драганом Мирковић "Сад и заувек" и нумери "У три лепе". Тако да, ово је била баш добра година.

Која је ваша новогодишња жеља?

-  С обзиром на све што се дешавало у претходном периоду, здравље пре свега!

Прочитајте још: Аца Лукас представља Србију на ЕУРОСОНГУ 2022. у Италији? (ФОТО)

Која би била порука за наше читаоце у Новој години?

- Читаоцима Вечерњих Новости у 2022. години пожелећу да их прате само најлепше новости. Да се више смеју, а мање нервирају. Живот је кратак, будимо весели.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas