Oglas
· · Komentari: 0
INTERVJU

Aca Lukas poslao snažnu poruku: "U 2022. godini želim da vas prate najlepše NOVOSTI! Život je kratak, budimo veseli"

Aca Lukas otkrio novogodišnje želje

1640865690_lukas.jpg
Foto: Hype
Oglas

Aca Lukas važi za jednog od najpopularnijih pevača na Balkanu. Iako je za pojedine njegove kolege 2021. godina, bila poprilično turbulentna, legendarnom folkeru, prethodna godina, bila je i više nego uspešna.

Pročitajte još: STIHOVI KOJI KIDAJU DUŠU: Aca Lukas emotivnu baladu posvetio Džeju Ramadanovskom - "Opet je danas nedelja" (VIDEO)

Pored knjige "Ovo sam ja", koja je izazvala, slobodno možemo reći opštu pometnju na javnoj sceni, kao i dva nova albuma koja je izdao, Aca Lukas godinu je zaokruži sa dve pesme koje obaraju rekorde. U pitanju je duet sa Draganom Mirković za pesmu " Sad i uvek", kao i pesma "U tri lepe" koje se nalaze u vrhu trending liste.

Aca je za Magazin novosti odgovorio i na nekoliko novogodišnjih pitanja:

Kako i gde ćete dočekati Novu godinu?

- Novu godinu ću, kao i obično, provesti radno. Od 21 h na Hype tv gledaoci će moci da prate moj live show "Uživo sa Lukasom", koji će ujedno biti odličan uvod u naš novogodišnje program. Tokom tih sat i po, dva, za  klavirom ću izvoditi neke od  numera koje publika najviše voli. Nakon toga nastupiću u beogradskom klubu "Tarapana".

Koji je najlepši novogodišnji poklon koji ste dobili do sada?

- Mislim da je bolje pitanje koji je najlepši novogodišnji poklon koji sam ja poklonio. Ne sećam se, bilo je tu raznih poklona, ali češće sam ja bio onaj koji poklanja.

 Po čemu ćete pamtiti 2021.?

 - Izašla je moja knjiga "Ovo sam ja", održao sam niz koncerta u Srbiji i inostranstvu, i izdao dva albuma... U novu godinu ulazim sa dve pesme koje su na vrhu trending liste, reč je sa odličnom duetu sa Draganom Mirković "Sad i zauvek" i numeri "U tri lepe". Tako da, ovo je bila baš dobra godina.

Koja je vaša novogodišnja želja?

-  S obzirom na sve što se dešavalo u prethodnom periodu, zdravlje pre svega!

Pročitajte još: Aca Lukas predstavlja Srbiju na EUROSONGU 2022. u Italiji? (FOTO)

Koja bi bila poruka za naše čitaoce u Novoj godini?

- Čitaocima Večernjih Novosti u 2022. godini poželeću da ih prate samo najlepše novosti. Da se više smeju, a manje nerviraju. Život je kratak, budimo veseli.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas