Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Адил и његова супруга славе деценију брака: Ево како су се упознали - "Моји родитељи су купили стан од Џеја"

Певач Адил Максутовић и његова супруга Ана Рамадановски, иначе Џејева ћерка, прослављају десетогодишњицу брака

1701416831_nadica_ademov_28112023_0108.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Иако је њихов однос својевремено био веома турбулентан, успели су да превазиђу проблеме и изгладе односе.

Они су данас у срећном и складном браку, а певач је једном приликом испричао како је све почело.

- Упознали смо се 1994. године, моји родитељи су купили стан од Џеја и његове тадашње супруге Наде, Анине маме. Иначе се мој отац зна са Џејем дуго, из дана младости, а те 1994. године, кад смо се селили са Врачара, прешли смо у Котеж и купили њихов стан. Они су се преселили 100 метара ниже, изградили су кућу у истом крају. Тада је она стварно била детенце, шест година је имала ја сам имао једанаест. Посећивали смо се, ишли на рођендане, моја мама се дружила са њеном, просто знали смо једно за друго - испричао је Адил једном приликом и открио како се родила љубав која и данас траје.

- То је све трајало до једног периода када се Џеј развео и онда је Ана прешла да живи са оцем на Дорћол. То је било у неком периоду са 14, 15 година. Нисам је виђао пар година и срели смо се на неком весељу код заједничког пријатеља, она је дошла са мамом. Ја сам био шокиран, рекао сам „Ана јел могуће да си ти?“ Њена мама Нада је јако мене волела и моју породицу и била је главни проводаџија - присетио се певач и признао да је "главни проводаџија" била управо Анина мајка.

- Отишли смо на концерт нашег омиљеног певача Давида Бизбала и ишла је песма коју сам ја и снимио, „Не дижи руку на нас“. Композитор песме је дао ауторска права и мени и Бизбал је снимио у оригиналној верзији. Ми смо баш ишли на то путовање с намером да упознамо тог човека. Он је био фасциниран мојом верзијом песме и гласом. Она уопше није имала представу, јер смо отишли са намером да упознамо моје будуће сараднике - рекао је за "Гранд" и открио како је запросио супругу:

- Ја сам све то лепо организовао. Чуо сам да Бизбал има концерт у Барселони, отишли смо и иде песма „Не дижи руку на нас“. И ја вадим прстен и људи око нас гледају, а ја притом снимам концерт и другом руком је просим и снимам како је просим. Она у шоку, почне да плаче, пољубимо се, загрлимо, одслушамо концерт до краја и девет месеци после тога роди се Адриан- са осмехом је испричао певач.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas