Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Адил открио како је настао један од његових највећих хитова: Главни АКТЕРИ приче су музиче легенде Џеј, Синан Сакић и Ацко Нерировић

Адил испричао како је изгледао њихов одлазак код Футе у студио

1699366455_Foto-Ataimages.rs-Adil.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Адил Маскутовић иза себе има невероватну каријеру на коју је доста утицао Џеј, са чијом је ћерком Адил у браку. Он је једном приликом испричао анегдоту везану за настанак његове песме "Не могу без тебе".

- Песму 'Не могу без тебе ја' сам ја написао, када сам урадио демо верзију, пустио сам покојном Џеју и питао га за мишљење. Он је што се каже одлепио, баш му се допала и питао ме је ко је радио. Тада ми је рекао да мисли да могу боље да отпевам и рекао да идемо код Футе у студио - рекао је он у емисији "Без Филтера".

Ствари су се закомпликовале када су се на снимању појавиле и музичке легенде Синан Сакић и Ацко Незировић.

- После пар дана смо отишли код њега, са мном као подршка је кренуо велики Синан Сакић, Џеј, био је ту и Ацко Незировић, све певачине и легенде. Ушао сам у глуву собу и кренуо да певам ту песму на неко. Када се продуцира вокал, онда треба да се слуша један човек, то је у том моменту требао да буде Фута, међутим продуценти су били Џеј, Синан, Ацко и Фута - казао је Адил и испричао како је текао процес рада на песми:

- Кренем ја да певам, каже ми Џеј стани, па ми покаже неки свој начин, ја поново кренем као што ми је Џеј рекао, каже ми онда Синан стани, и крене да ми покаже неки свој начин. Ја станем и не знам шта је лепше, онда крене Ацко и ја на крају нисам знао како да отпевам. То је трајало убеђивање како да се пева рефрен, онда је Фута прекинио и рекао да дођем сутра када будемо сами. Тада је Фута узео гитару, свирао неке старе песме, они су певали и мало попили и морам да кажем да ће ми то вече остати у сећању до краја живота - рекао је он у емисији "Без Филтера".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas