Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Адил је завршио чак ДВА факултета и мастер: Податак о певачу који многи нису знали

Адил Максутовић може да се похвали да има два завршена државна факултета и мастер

1707227548_Foto-Ataimages.r-Adil.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

За Адила Максутовића кажу да је један најхаризматичнијих и најпопуларнијих певача, а његов глас сви обожавају. Ожењен је ћерком легендарног певача Џеја Рамадановског, а Ана је права лепотица и с њом има два сина.

Као и већина тинејџера, Адил није знао чиме жели да се бави у животу, а због хиперактивности коју је у младости поседовао, родитељи су морали да предузму драстичне мере. 

- Давао сам часове математике и тако зарађивао за џепарац. Касније сам родитељима испунио највећу жељу и завршио факултет. Мада, морам признати да нисам увек био послушан - рекао је Адил једном приликом.

- Био сам немиран, али никад неваспитан. Био сам пун енергије, због чега су ме родитељи уписивали на чак два-три спорта да бих тај вишак енергије избацио из себе. Већ са четири године сам показао склоност ка певању, али тек касније сам схватио да тиме желим да се бавим и да се човек роди са жељом да буде у центру пажње. Тек кад сам добио своје дете, схватио сам да се човек рађа с талентом - испричао је својевремено Адил Маскутовић у емисији "Из профила".

Иако је био вуковац у школи, већ у четвртој години гимназије почео је да пева по београдских клубовима, а захваљујући утицају родитеља успео да је заврши чак два факултета. Адил је прво уписао Електро-технички факултет, али га је напустио. Завршио је Криминалистичко-полицијску академију, а потом и Правни факултет, онда и мастер права.

- После гимназије сам уписао нешто на шта се мали број људи одлучи - електротехнику. Био сам на буџету. Међутим, није ме то занимало. Моји родитељи су хтели да ме избаце из куће кад сам им то рекао. Али ја сам фурао свој фазон, певао сам, али део мене је био неостварен. Онда сам уписао Машински факултет. Али цврц, и то не иде. Е, онда сам, да нико не зна, уписао криминалистичку, па права, и то сам хвала богу и завршио - испричао је Адил Максутовић пре много година.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas