Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александар из "Звезда Гранда" проговорио о насиљу које је преживљавао: "Имао сам страх да ће бити још горе ако било коме кажем"

Александар Радојевић решио је да проговори о свему и исприча причу из које је изашао као победник

1682783700_Untitled.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Звезде Гранда Специјал
Oglas

Појављивањем у најгледанијем талент шоуу „Звезде Гранда“ скромни младић из Крагујевца Александар Радојевић успео је да превазиђе све своје страхове, а данас без длаке на језику, али са кнедлом у грлу говори о тортури коју је прошао.

Још у основној школи певач је био жртва насиља и злоставаљања, због чега се годинама борио са анскиозним нападима.

- Говорили су ми да сам пе*ер, да сам женски петко и то је било тако сваког дана, а потом је уследило и физичко малтретирање. Нисам са тако мало година могао ни да перципирам на прави начин све што су ми говорили. Одлучио сам да не помињем ништа родитељима јер ме је било страх, страх да ће бити још горе ако било коме кажем. Сигурно бих родитељску подршку, али изабрао сам да ћутим –испричао је Александар за Гранд и открио да је због тога имао страх да иде у школу.

Оно са чиме је већ тада почео да се суочава јесу симптоми анксиозности и напади панике. И дан данас сећа се тачно на ком се то часу збило и где је тачно седео.

-Срце ми је лупало, имао сам утисак да ћу умрети, нисам знао шта ми се дешава. Имао сам миллион мисли, а ниједну како да се умирим - с кнедлому грлу рекао је Радојевић и истакао да је временом потражио стручну помоћ.

 -Ја сам тек сада кренуо на психотерапију, искрен да будем и новац је био битан фактор. Није ни чудо да сам се управо у овим животним тренуцима сусрео са мојом докторком. Био сам много токсичан, не могу да кажем незрео, али сам прочитао да човек себи призна да је био токсичан тада сазрева. Захвалан сам јер сам упознао неке људе управо сада и што ми пружају њихову подршку- рекао је кроз сузе Александар.

Ипак, појављивањем у „Звездама Гранда“ успео је да превазиђе све препреке и сопствене страхове.

-Највећи проблем је била бина, нисам размишљао ни о песмама, ни о жирију, само ми је било битно да ја видим да ли ја то могу да исхендулујем у својој глави. Кад сам дошао, рекао сам да је све супер, допадало ми се што је студио мањи него што сам мислио. На аудицији је било превише људи и било је одлично. Нисам себи зацртао циљ да идем до финала, већ круг по круг – присетио се Александар

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas