Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александар Радојичић, У ПРОСТОРУ ИЗМЕЂУ ДВА МЕСЕЦА: ''Све је теже некоме за живота рећи- извини, хвала, волим те...олакшати душу''

У емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1, популарни глумац говорио је о представи и важности правих вредности

1685783366_Rdojcic-IG.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/ радојициц_александар
Oglas

Александар Радојичић, један је од наших најпопуларнијих глумаца, који је публику освојио у филмовима „Монте видео, Бог те видео“, „Балканска међа“, „Бићемо прваци света“, серијама „Жигосани у рекету“, „Бележница професора Мишковића“ и другим, али и многим позоришним представама. 

У емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1, популарни глумац, говорио је о представи „Између два Месеца“, у којој тумачи лик поп певача Данета, а која нас подсећа, да често у животу заборавимо, које праве вредности су најважније.

'' Лик који тумачим је естрадно успешан, али више није у пику славе. Упао је у неку замку, где иде од викенда до викенда и покушава да наше смисао свог живота. Као и у реалном животу, лако је упасти у вртлог јурцања за славом и новцем, а често заборављамо да будемо људи. Све је лакше рећи, преко друштвених мрежа, а све је теже некоме за живота рећи извини, хвала, волим те, олакшати душу. Због тога је ова представа смештена у неки простор између живота и смрти, где нема никога, где време стоји и можете да учините све то што је битно'' – рекао је Александар.

Представа „између два Месеца“, говори о двојици пријатеља, поп певачу Данету и енергичном фолк треперу Столету, који се након напорне тезге у Великој Вароши преврну колима и упадну у реку. Ни живи, а ни сасвим мртви, ова двојица најбољих пријатеља се затичу у чудноватом, непознатом свету, истовремено уплашени, љути и забринути за себе, али и један за другог. Испоставља се да њихова даља судбина не зависи само од бизарних правила тог света, који тек треба да открију, већ и од њиховог међусобног односа који је све, само не једноставан.

У простору између два Месеца, заједно са збуњеним певачима, покушавамо да откријемо шта је то право пријатељство, права породица, права уметност, неизбежни компромиси, али и шта је хумор – без кога се ни у смрт не иде.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas