· · Komentari: 0

Aleksandar Radojičić, U PROSTORU IZMEĐU DVA MESECA: ''Sve je teže nekome za života reći- izvini, hvala, volim te...olakšati dušu''

U emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, popularni glumac govorio je o predstavi i važnosti pravih vrednosti

1685783366_Rdojcic-IG.png
Foto: Instagram printscreen/ radojicic_aleksandar

Aleksandar Radojičić, jedan je od naših najpopularnijih glumaca, koji je publiku osvojio u filmovima „Monte video, Bog te video“, „Balkanska međa“, „Bićemo prvaci sveta“, serijama „Žigosani u reketu“, „Beležnica profesora Miškovića“ i drugim, ali i mnogim pozorišnim predstavama. 

U emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, popularni glumac, govorio je o predstavi „Između dva Meseca“, u kojoj tumači lik pop pevača Daneta, a koja nas podseća, da često u životu zaboravimo, koje prave vrednosti su najvažnije.

'' Lik koji tumačim je estradno uspešan, ali više nije u piku slave. Upao je u neku zamku, gde ide od vikenda do vikenda i pokušava da naše smisao svog života. Kao i u realnom životu, lako je upasti u vrtlog jurcanja za slavom i novcem, a često zaboravljamo da budemo ljudi. Sve je lakše reći, preko društvenih mreža, a sve je teže nekome za života reći izvini, hvala, volim te, olakšati dušu. Zbog toga je ova predstava smeštena u neki prostor između života i smrti, gde nema nikoga, gde vreme stoji i možete da učinite sve to što je bitno'' – rekao je Aleksandar.

Predstava „između dva Meseca“, govori o dvojici prijatelja, pop pevaču Danetu i energičnom folk treperu Stoletu, koji se nakon naporne tezge u Velikoj Varoši prevrnu kolima i upadnu u reku. Ni živi, a ni sasvim mrtvi, ova dvojica najboljih prijatelja se zatiču u čudnovatom, nepoznatom svetu, istovremeno uplašeni, ljuti i zabrinuti za sebe, ali i jedan za drugog. Ispostavlja se da njihova dalja sudbina ne zavisi samo od bizarnih pravila tog sveta, koji tek treba da otkriju, već i od njihovog međusobnog odnosa koji je sve, samo ne jednostavan.

U prostoru između dva Meseca, zajedno sa zbunjenim pevačima, pokušavamo da otkrijemo šta je to pravo prijateljstvo, prava porodica, prava umetnost, neizbežni kompromisi, ali i šta je humor – bez koga se ni u smrt ne ide.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.