Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИНСПИРАЦИЈА

Александра Ковач наставља образовање, а открива КО ЈОЈ ЈЕ НАЈВЕЋА ПОДРШКА: ''Сваком од вас желим да имате једну такву особу'' (ФОТО)

''Не чекајте ни трен живите одмах''

1678440289_lea_kis_21122017_0067-A-Kovac-naslovna-ATA.jpg
Фото: АТА
Oglas

Она је доказ да никада, ни за шта у животу није касно. Александра Ковач (50), решила је да са својим пратиоцима на Инстаграму подели своје планове за будућност. Потиче из музичке породице, па је поред успешне соло каријере као и каријере композитора, решила да настави са усавршавањем.

У својим недавним објавама, музичарка се подсетила својих дана проведених на универзитету у Единбургу, када је имала 39 година:

''Пре десет година сам се одлучила на један од најважнијих корака у мом животу. Уписала сам специјалистичке студије, из области компоновања музике за филм и нове медије на Единбург универзитету. Две године пре тога, сам се вратила на студије музичке педагогије на ФМУ у Београду, у 39.години. Мислим да никада нисам била толико срећна као тих година, када сам свакодневно усавршавала своје знање и вредно градила своју будућност'', написала је она уз слике својог универзитзетског живота тада, на којима се појављује са колегама.


Александа је објаснила да не намерава ту да се заустави, већ да и у шестој деценији, планира да настави своје стручно усавршавање.

''Полако се спремам за нову етапу у свом животу. Чекају ме докторске студије, о којима већ увелико размишљам.''

Фото: Инстаграм принтсцреен/ александраковац

Она се овом приликом захвалила свом партнеру, такође музичару, Роману, уз речи:

'' Зато данас кажем хвала теби, јер си знао шта све могу, наговарао ме да се вратим на студије када сам била убеђена да нећу успети, веровао у мене и бодрио ме. Сваком од вас желим да имате једну особу која ће видети ваш потенцијал, онда када га ви сами не видите. Такви људи ће вам променити живот на боље. Верујте ми, говорим из искуства.'' била је искрена Александра, а њена енергија и мотивација могу послужити свима као пример.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas