· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Александра Мељниченко данас је НАЈМЛАЂА МИЛИЈАРДЕРКА, али ево како је изгледала када је упознала БОГАТОГ РУСА

Популарна чланица групе Моделс тврди да је данас много женственија.

1654451634_profimedia-0234114106.jpg
Фото: Profimedia

Александра Мељниченко је српски модел и манекенка која се удала за руског милијардера Андреја Мељниченка, који је за његов 50. рођендан своје богатво преписао на супругу. Тим потезом, српска манекенка је постала 8. жена по богатству на Форбсовој славној листи и поново дошла у жижу интересовања медија.

Прочитајте још:  Маша Терзић прославила рођендан без изабраника? Непосредно пред порођај организовала прославу, а Звездан је изјавио ово (ФОТО)

Према пређашњем писању медија, Андреј Мељниченко је једном приликом испричао да су се Сандра и он упознали као милиони других парова. Он је дошао у посету пријатељу на Азурној обали, чија девојка је била у друштву другарице Сандре.

Прочитајте још: Не бацајте ПЕТЕЉКЕ од трешања! Оне чине чуда за ваше здравље, а ево како се спремају (РЕЦЕПТ)

– Када смо се Андреј и ја упознали, имала сам светлу косу, упале образе, а тело – кост и кожа. Данас је моја фигура женственија, коса ми је поново тамна и мени се то свиђа. Надам се и њему - рекла је својевремено Сандра.

Прочитајте још: Опада вам коса? Проверите да ли вам недостају ОВИ ВИТАМИНИ у телу

Вест о вези са милијаредером својевремено је била главна тема медија, а свега две године након упознавања, вратили су се на место где се родила љубав и изговорили једно другом судбоносно “да”.

Луксузно весеље је трајало читава три дана, а Сандра је венчаницу посебно креирану за њу, платила вртоглавих 1,5 милиона долара.

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)

Пре свега неколико дана, бившој манекенки Александри супруг Андреј, на свој 50. рођендан преписао је целокупно богатство. Сандра је тако сада власник и највећих светских компанија за производњу угља и ђубрива. Тиме је ова Српкиња постала и најмлађа богаташица међу десет најимућнијих жена на свету - на листи магазина “Форбс”, заузела је осмо место.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.