Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Пријовић КОПИРА стране звезде: Снимила идентичан спот као Ноа Кирел (ФОТО)

Сличност је превише очигледна

1659337352_Foto-Ataimages.rs-Aleksandra-Prijovic-Profimedia-Noa-Kirel.jpg
Фото: Атаимагес.рс Александра Пријовић, Профимедиа Ноа Кирел
Oglas

По ко зна који пут дешава се то да неко од домаћих извођача ископира рад и труд великих музичких звезда, вероватно у недостатку својих идеја и инспирације.

Раније, док није било друштвених мрежа, то је било теже уочити, али у данашње време то није никакав проблем. Последња која се "послужила" туђим радом је Александра Пријовић.

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Ноа Кирел 

Она или људи из њеног тима дошли су на идеју да скоро у потпуности плагирају спот израелске звезде Ное Кирел, која је објавила хит сингл "Тхоугхт Абоут Тхат" у јануару ове године и он тренутно броји скоро 35 милиона прегледа на Јутјубу.

Прочитајте још: Драгана Косјерина показала вереника: Лепа водитељка са њим ужива на мору (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Александра Пријовиц 

Исте кадрове као у клипу Кирелове наша публика могла је да види код Пријовићке у споту за песму "Јавно место", који је на Јутјуб постављен пре три недеље. Њени сарадници нису се потрудили баш нимало да то не буде толико очигледно и провидно, па су видео-клип готово у потпуности ископирали, заправо само мањи део кадрова није исти.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas