Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Александра Пријовић отворено о сусрету са Јеленом Карлеушом: "Нисам од оних која ће окренути главу"

Јелена Карлеуша је недавно испричала како је протекао сусрет са Александром Пријовић, а сада је Александра испричала како је све изгледало из њене перспективе

1703520155_Untitled.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Музичка звезда Александра Пријовић наставила је турнеју "Од истока до запада". Након бројних концерата које је доржала у Београду, Нишу, Сарајеву и Загребу уследила су још два концерта у Тузли.

Популарна певачица је водитељу Огњену Несторовићу, отворила душу и открила како њен син Александар гледа на концерте, али и непознате детаље за које публика до сада није знала.

- Он мене пита: "Мама, да ли ће вечерас бити пуно?". Стално је пре концерта у Београду причао: "Певаћеш у Арени", али није знао како то изгледа. Тада сам му пуштала концерте неког од колеге на Јутјубу, али сада се већ навикао - рекла је певачица за емисију "Први ред" на телевизији К1, а потом се дотакла и сусрета са колегиницом Јеленом Карлеушом у једном београдском ресторану.

- Срела сам се са њом у једном ресторану, када сам излазила. Као и увек када је видим, поздравим се, питам како је она и њена породица, мени је то потпуно нормално. Нисам од оних која ће окренути главу када види свог колегу. Где год да се налазим, увек поздравим свакога. Она мене у првом тренутку није препознала, јер сам била као девојчица. Филип је такође био ту са другарима. Пришла сам јој и поздравила се, мислим да она није очекивала да ће мене видети ту -  испричала је фолк звезда, која се осврнула на свој велики успех, али и заслуге које за то има њен супруг Филип.

- Ово је наш заједнички успех. Све ово што се дешава ми смо заиста урадили заједно. Нико трећи. Нико није постојао последњих осам година. Свако јутро је устајао и свако вече легао, размишљајући шта је следеће што треба да урадимо. Ја њега имам у слушалици када смо на концерту. Он ми све време говори, која је следећа песма, када ће ватра, ефекти. Када се концерт заврши, често ми говори: "Видиш из оног нашег подрума је све кренуло, а погледај где смо дошли - закључила је певачица у емисији "Први ред" на телевизији К1.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas