· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Ана Бекута открила у каквом је односу са Цецом: Ево шта се крије иза препирки у Звездама Гранда!

Фолк певачица Ана Бекута годинама је чланица жирија музичког такмичења "Звезде Гранда", у којем је однедавно и њена колегиница Светлана Цеца Ражнатовић.

1634279617_ceca.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Цеца је досад у више наврата "упадала у ватру" са члановима жирија, а Бекута је открила има ли чарки између ње и Светлане.

Прочитајте још: Сања Маринковић искрено: Мушкарац треба да буде јачи од жена у кревету

- Ма какве чарке! Никаквих чарки нема између Цеце и мене, све је мирно, и ја сам, шалимо се на свој рачун. Успевамо да направимо најгледанију емисију - казала је за "Курир" Ана, па додала:

- Шалимо се међу собом нон-стоп, једноставно изнова и изнова подижемо емисију на највиши могући ниво.

Ђорђе Давид, који је такође у жирију поменутог такмичења, недавно је открио каква им је гледаност од како је Цеца дошла.

- Цеца доноси неку потпуно другу боју. Брзо сазнајемо који је резултат тога. Шер је скочио за 48 одсто откако је дошла Цеца. Све наше бојазни и сумње су пале у воду. Она је већ у другој емисији кренула да шије. Цеца је неко ко је ужасно велик, можеш ти да слушаш њену музику, али она има фантастично понашање - говорио је Ђорђе за "Ред зоне".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.