· · Коментари: 0

БЕКУТИ МУЖ УЗЕО СВУ ИМОВИНУ: Оставио је на улици, без динара! Испливали сви детаљи

Ана Бекута годинама ужива у складној вези са Милутином Мркоњићем, а мало је познато да је позната певачица народне музике имала брак пре Милутина који није био тако хармоничан.

1635325865_6c4d00d5a664ad611f9a7b24d8a1fdaed445e950.jpg
Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Ана Беклута

Након развода од музичара Предрага Видовића, Ана је остала на улици и без динара. Тада су јој у помоћ прво потрчале колеге којима она то никада неће заборавити.

- Ана је непуних годину дана била у браку са клавијатуристом Александром Савићем, а када су се разишли она је упознала бубњара Предрага Видовића Преју. Са њим је радила и била у љубави скоро десет година. Живели су у Шапцу, а Ана је тада имала велике хитове и лепо зарађивала. Све паре је уложила у кућу у којој је живела са Прејом, иако је себи мога да купи стан. Када су се развели 1992. године, Преја јој је све узео и она је остала буквално на улици без динара. Тада је отишла у Београд, а он се веома брзо након тога оженио Татјаном Димитрић, сада Видовић, са којом има и децу. Ани су тада у помоћ притекли пријатељи Аца и Биљана Илић. Они су јој дали стан на Сењаку у којем је живела. Плаћала им је кирију, али нешто минимално, рекла је певачица својевремено.

Прочитајте још: WАYОУТ: ХУРГАДА И ДУБАИ У ОКТОБРУ И НОВЕМБРУ ПО ЛАСТ МИНУТЕ ЦЕНАМА

Када су наступили ратни дани  Ана се борила сама, без подршке. Тек много касније открила је кроз какву агонију је пролазила.

- Иако ми је каријера тада била на врхунцу, тешко да бих пристала да се у то време вратим. Памтима да сам плаћала кирију у изнајмљеном стану у Сењаку, позајмљивала чекове, канистере са бензином, једва долазила до цигарета… Вероватно многи мисле да сам тада, али истина је сасвим другачија. Моја сестра милина била је без посла, млађа Добрила живела је од плате медицинске сестре, отац ми је у то време био тешко болестан. Код мене у изнајмљеном стану примао је инфузију јер није било места у болници. Убрзо нас је и напустио… , причала је пре неколико година Бекута за Свет, и додала:

- Син Игор је баш у то време био у војсци, а ја сам се страшно плашила. Бојала сам се за све нас и било ми је бескрајно тешко. Вешто и људски сам потиснула језиву бригу и страх за сина, који је без упаљених светала возио војна кола од Приштине до Прибоја. А на сцени ништа није смело да се примети, и од мог осмеха и мојих песама смо сви зависли. Не бих волела да звучим као велика мученица јер знам да је многима била далеко теже него нама, али ипак ме боли што појединци верују у погрешну верзију те приче, а то је да сам као фолк дива на било који начин профитирала на туђој несрећи. Истина је да нисам добила ни кредит, ни стан, ни плац, ни пензионо, ни здравствени осигурање. Просто сам се и изборила за опстанк своје породице и на то сам веома поносна, испричала је, достојанстевно не поменувши развод нити ичију кривицу.

Анин пријатељ Аца Илић који је одмах притрчао да помогне, присетио се тог доба и Анине борбе.

“Када се Ана развела од Преје, живела је у стану код мене и Биљане, било је то деведесетих. Ми смо имали стан на Сењаку и она је била у њему неких седам година, након тога је стала на ноге и купила стан себи. Није то био однос станодавац, већ пријатељски однос. Не знам да ли је она разводом изгубила кућу и да ли јој је Преја све узео, нисам се бавио тиме, то су њихове ствари. И дан-данас смо у добрим односима са њом, а шта се дешавало у Шапцу, не знам. Са Прејом и његовом женом виђам се на слави код заједничких пријатеља и Ана ми није замерила то што сам у добрим односима са њим, испричао је пре неколико година Аца Илић.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.