Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Анастасија искрено о ПЛАНОВИМА ЗА БУДУЋНОСТ: "Када сам била као ходајући леш схватила сам да нисам још увек за то"

Анастасија се након повратка са одмора појавила на једном догађају и дала неколико одговора на питања која многе занимају.

1619768982_3565a50adc342d3d3e3b60c411bab3f2842a5e37.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Анастасија Ражнатовић недавно се вратила са одмора у Мексику, а од када је дошла  у Београд привлачи погледе. Појавила се на отварању једног салона где је пажњу свих привукла занимљивом розе одевном комбинацијом.

На тренутак је застала и одвојила време за одговоре на питања која занимају многе.

С обзиром на то да је у дугој и срећној вези, а и да је њена породица постала богатија за још једног члана, сина Вељка и Богдане, све је интересовала да ли се и у њој пробудила жеља за дететом.

Прочитајте још: Брутална ИСПОВЕСТ Дарка Лазића о ПУЦАЊУ из пиштоља: "Не могу више, породица ми се РАСПАЛА"

- Апсолутно не! Сви очекују да јесте, пре него што се родио мислила сам да ми се покреће тај мајчински инстикт, али оног момента кад нисам могла да спавам 16 сати због њега и када сам ходала по кући као ходајући леш, схватила сам да још увек нисам за то. Желим да уживам у мојој младости, да путујем. Кад дође дете, човек мора да буде посвећен детету 100%, тако да бих волела још мало да уживам у животу, а после да се потпуно посветим деци -  рекла је Анастасија за Србију Данас.

Анастасија планира да све обрадује новом песмом коју је најавила већ за мај.

На питање да ли се сналази у кухињи...

- Никако се не сналазим, баш сам антиталенат за то, немам инспирације. А кућне послове обављамо дечко и ја заједно.

Прочитајте још: Марија Шерифовић оштро одбрусила Јелени Карлеуши: "Престани више" (ВИДЕО)

Анастасија од недавно живи са дугогодишњим дечком, а каже да се заправо од када живе заједно ништа није променило.

- Ништа се не разликује, све нам је исто. И кад нисмо живели заједно, ми смо доста времена проводили заједно, или је он био код мене, или ја код њега. Све је исто, само је сада надограђено.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas