Oglas
· · Komentari: 0

Andrija Kuzmanović o temi o kojoj retko govori: Glumac ispričao kako se snašao u ulozi oca - "To je prelepa stvar koja mi se desila"

Andrija Kuzmanović je pre nekoliko meseci po prvi put postao otac

1703751090_hotel_88_27082023_0013.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Andrija Kuzmanović privatni život čuva van očiju javnosti, pa je sve iznenadila vest da je glumac postao otac u avgustu ove godine. On je, kako su tada preneli domaći mediji, dobio sina Ignjata sa partnerkom sa kojom je godinama bio prijatelj.

Andrija o temi očinstva nije pričao nekoliko meseci, a sada je ispričao kakav je osećaj postati tata:

- Preporučio bih to svima. Mislim da je to jedna ljubav koju do sada nisi doživeo. Jesi od roditelja svojih, ali sad je vreme da mi budemo roditelji. To je prelepa stvar koja mi se desila - rekao je glumac za emisiju "Prvi red" na K1 televiziji, a potom istakao da bi voleo da bude roditelj kakvi su njegovi.

- Od mojih roditelja ne postoje bolji roditelji verujte mi. Od Jelene i Radojice ne postoje bolji roditelji. Mada tu su učestvovali i bake i deke i tetke. Imali su tu olakšavajuću okolnost. Ako budem upola roditelj kao oni biće sve okej - rekao je Andrija, a na pitanje da li mu se promenio pogled na život rekao je da jeste.

- Menja se, ali se menja na bolj.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas