Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АЊА БЛА САДА ВАЖИ ЗА НАЈЗГОДНИЈУ ИНФЛУЕНСЕРКУ: Слике из њене прошлости ће вас ШОКИРАТИ (ФОТО)

Позната инфлуенсерка Ања Бла показала је како је изгледала пре него што се посветила напорним тренинзима, а фанови нису крили колико су изненађени призором

1712670522_Anja-Bla-pronstscreen-instagram-anjabla.jpg
Пхото: инстаграм принстсцреен/Ањаблаа
Oglas

Ања Благојевић из Босне постала је једна од најутицајнијих инфлуенсерки у региону, активна је на свим друштвеним мрежама и прати је укупно преко 2 милион људи. Њега популарност је порасла муњевитом брзином 2021. када је објављено да је у везу са јутјубером Баком Прасетом.

Наиме, у јеку приче како је Богдан Илић упао у коцкарске дугове, за Ању се истиче да одавно зарађује много, можда чак и више од најпраћенијег јутјубера код нас. Захваљујући свом каналу и невероватно великим бројем прегледа, он је већ са 20 година имао милионске цифре на рачуну.

 

Ања долази из имућне породице и сама јако добро зарађује.

Ања Бла је једна од наших најаткрактивнијих инфлуенсерки која својим физичким изгледом привлачи велику пажњу како мушке, тако и женске популације.

У последње време инфлуенсерка је одговарала на многобројна питања пратилаца везана за шминкање, негу лица и наравно везана за њену извајану фигуру.

Сада је, након што је „запалила“ Инстаграм фотографијама са једног фотографисања, где се види да је итекако посвећена тренингу, одговорила на неколико питања везаних за одржавање савршене фигуре, па показала какав напредак је постигла захваљујући годинама тренирања.

Наиме, након што ју је један од фанова упитао како је могуће да се након толико тренирања „не види напредак у њеном изгледу“ и да изгледа исто већ годинама, она је оштро у свом стилу одговорила.

– А шта могу још да урадим? Да ми израсту крила од тренирања, не разумем? Ја сам постигла давно шта сам хтела и то одржавам зато се нешто много и не мења. Ја немам жељу да будем крупнија. Понекад имам само жељу да будем мршавија да би ми стомак био још више издефинисан. Ја одржавам своје тело, тренирам да имам мишићну масу, да будем затегнута и то је то, немам неку жељу за великом променом јер сам презадовољна овако – нагласила је оштро инфлуенсерка.

 фото: принтсцреен/инстаграм-ањаблаа

Након овог одговора она је одлучила да покаже свима какав је напредак постигла захваљујући годинама тренирања, па је показала како је изгледала пре него што се посветила обликовању свог тела, а након што су увидели разлику фанови су остали без текста.

– Сви који кажу да ја немам напредак лупају глупости. Ви мене знате 3-4 године и све време ја изгледам реално добро. Буде ту и тамо мало промена, некада сам мало крупнија, некада ситнија али сам истренирана и затегнута јер тренирам дуго и постигла сам шта желим. Ово су слике док нисам почела да тренирам, увек сам била мршавија, никада нисам имала вишак кг – написала је она уз опис фотографија на којима се и те како види велики напредак у обликовању њеног тела.

Стилл

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas