Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БАЛЕРИНА У ВУНЕНИМ ЧАРАПАМА: Ева Мендес изводи акробације за кухињским пултом! (ВИДЕО)

Природна и опуштена

1669719426_Eva-Mendes.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Лепа глумица Латино-америчког порекла, Ева Мендес (48) недавно је случајно својом објавом открила да је постала госпођа Гослинг.
Након дугогодишње везе са Холивудским заводником Рајаном Гослингом (42), у којој су добили двоје деце, изгледа да је пар и званично склопио брак, иако се овим поводом нису јавно оглашавали.
Колико глумици прија породични живот, доаказалај е и својом новом објавом на Инстаграму. Она је са својим пратиоцима поделила како ради гимнастику у кухињи. У дугој цветној хаљини, са све шминком и фризуром, Ева је решила да ради истезање ноге на кухињском пулту, са све вуненим чарапама, уз опис:

'Хвала мојој пријатељици што ме је уснимила за објаву у тренутку када сам највише ја- ја. Ово сам ја, децо!'

Прочитајте још: Ева Мендес и Рајан Гослинг се венчали? Глумица показала детаљ који је направио пометњу (ФОТО)

Све делује симпатично и природно, па су неки од коментара на објаву били:

- Свиђа нам се балерина! написали су неки
- Бели део чарапе иде на пету 
- Схватам те сада Рајане... схватам.
- Обожавам ово! Иста си као и сви ми. Несавршено савршена!

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas