Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

"Без свега је могао, али без њих никако" ... ПОТРЕСНО! Џејови унуци сазнали да деде више нема

Џеј Рамадановски преминуо је 6. децембра у 56. години живота

1607522974_dzej.jpg
Фото: Принтскрин / јутјуб / РТС Забава - Званични канал
Oglas

Унуци славног певача, Адријан и Дарис, које је његова ћерка Ана добила у браку са Адилом Маскутовићем, сазнали су да њиховог вољеног деде више нема.

Прочитајте још: "ОНАЈ ГОРЕ ЈЕ ЖЕЛЕО ДА СЕ ОВАКО РАСТАНЕМО": Адил очајан због Џејеве смрти, горко се каје због једне ствари (ФОТО)

Адријан који је био веома везан за деду, не може да поверује да је га више никада неће видети и никако не могу да га смире, јер су само дан пре његове смрти цео дан сви били заједно.

- Сазнали су унуци за Џејеву смрт. Шта да вам кажем? Толико ми је тешко о томе да причам. Ово је веома болна тема за мене, осећам се никако. Старији унук Адријан је плакао кад је чуо, нису могли да га смире. Млађи Дарис није свестан шта се дешава. Све је некако могао, али без унука није. Са њима је највише и био током ове изолације. Диван дека, диван човек. Шта рећи о тако једној величини – рекла је Мина Костић.

Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30 сати, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. Сахрана ће бити обављена по муслиманским обичајима, а према Џејевој последњој жељи он ће на вечни починак бити испраћен уз звуке 50 виолина, и уз своју песму "Недеља"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas