Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Била је ЗВЕЗДА 90-тих и власница је најпопуларнијих ХИТОВА: Данас има четворо деце и ево чиме се бави (ФОТО)

Повукла се са јавне сцене и посветила дургим стварима

1652018537_elab.png
Фото:Јутјуб/принтскрин/Естрадни шпајз
Oglas

Бранкица Буљовчић, познатија као Ела Би, власница је великих хитова попут "Ајкула" и "Камиказе", а готово да ни једна журка не може проћи без ових нумера. Међутим, мало ко зна да се Бранкица  заљубила у једног од оснивача групе "Беат стреет", Љубомира Цебаловића. Њихова љубав крунисана је браком.

Међутим, она је одлучила да се повуче са јавне сцене, а занимљива је чињеница да се венчала у емисији "48 сати свадба". 

Прочитајте још: Последњу објаву пред смрт ПОСВЕТИО ЈЕ ЊОЈ: Видојеве речи кидају душу, последњи пут показао колико му значи (ФОТО)

О садашњој каријери, али и деци, Ела Би је изјавила:

— Наши послови немају везе с музиком. Ја радим у једној аутомобилској кући. Остварила сам се као мајка и то ми је нешто најлепше на свету. Имам моја четири блага и желим да их изведем на прави пут - изјавила је својевремено за медије, а њен супруг Љуба се надовезао:

— Ја радим у шпедицији као шеф у једној филијали. Запослио сам доста радника из Србије, па често правимо шале на рачун музике и моје некадашње популарности - преносе српски медији.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas