Oglas
· · Komentari: 0
PORODICA JE SVE

Poslednju objavu pred smrt POSVETIO JE NJOJ: Vidojeve reči kidaju dušu, poslednji put pokazao koliko mu znači (FOTO)

Tragična vest o smrti Ristovića potresla je javnost. Ništa nije ukazivalo da će se dogoditi najgore

1652010325_______________________________________________________________________________-5556000000000998.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/vidojeristovic
Oglas

Srpski istoričar Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a vest o njegovoj smrti potvrdila je njegova supruga voditeljka Nikolina Pišek.

Vest o njegovoj smrti šokirala je javnost. Vidoje je iznenada umro oko ponoći, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Ristović je samo četiri sata pred smrt na svom Instagramu objavio fotografiju svoje ćerke iz muzeja.

Pročitajte još: PREMINUO SUPRUG NIKOLINE PIŠEK: Imao je samo 44. godine, voditeljka nema od bola

"Krv nije voda, znatiželjna tatina devojčica... Uh, samo kad izađosmo", napisao je istoričar.

Pojedini mediji su objavili da je Vidoje preminuo na stolu za masažu u Beogradu. Radnici su odmah pozvali hitnu pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Podsetimo, Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Nikolina i Vidoje venčali su se septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas