· · Коментари: 0

ДА ЛИ СЕ СЕЋАТЕ ЕЛЛЕ Б? Деведесетих је имала највеће хитове, онда се удала за колегу и НЕСТАЛА: Ево где је сада и шта ради (ФОТО)

Живи далеко од Србије и има 4 деце

1679998444_Ella-Bi-naslovna.png
Пхото: Фацебоок принтсцреен/ Љуба Бранкица Цебаловиц

Њено право име је Бранкица Цебаловић (48), и некада је харала естрадном сценом под уметничким именом Елла Би. Њен хит ''Ајкула'' био је један од највећих 90тих година. Некадашња певачица, је била у то време веома популарна на музичкој сцени, заједно са групама Фанy Г, Дуцк, Беетр стреет, а многи мушкарци су лудели за њом.

Ипак, њено срце је украо управо колега, Љуба из групе Беет Стреет, са ким је у срећном браку већ 16.година. Пар има четворо деце заједно и живе годинама у Немачкој.

Фото: Фацебоок принтсцреен/Љуба Бранкица Цебаловиц

На врхунцу популарности нестали су са сцене и венчали се у емисији "48 сати свадба", док их естрада више не занима.

"Тај период остао ми је у веома лепом сећању. Уживали сам у нашој музици, путовањима широм наше лепе земље и света. Склапали смо многа пријатељства", рекла је 2019. године Елла Б за Курир и открила чиме се бави:

"Наши послови немају везе с музиком. Ја радим у једној аутомобилској кући. Остварила сам се као мајка и то ми је нешто најлепше на свету. Имам моја четири блага и желим да их изведем на прави пут".

Фото: Фацебоок принтсцреен/Љуба Бранкица Цебаловиц

На питање да ли њена деца знају да је била популарна, Бранкица је рекла:

"Ми им о томе нисмо причали, али у школи су им неки другари рекли да су чули од својих родитеља да смо били популарни певачи. Када су се заинтересовали за то, мало смо им неке ствари показали. Њима је тешко да то повежу с нама", преноси Курир.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ