Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОСАМДЕСЕТЕ

Била је велика музичка звезда, а онда је доживела НЕРВНИ СЛОМ: Знате ли о коме је реч? (ФОТО)

Ким Вајлд напунила је 61. годину, и одлучила је да настави да пева.

1637412710_profimedia-0290079832.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Почетком осамдесетих била је једна од највећих звезда поп музике с бројним хитовима, као што су "Kids In America", "Cambodia" или "You Keep Me Hangin' On".

Иако је Ким Вајлд била пожељна, популарна и лепа, притисак је био превелики, па је доживела нервни слом на врхунцу своје каријере.

Прочитајте још: Некада је била симбол ЛЕПОТЕ, а сада је непрепознатљива: Памела Андерсон без ШМИНКЕ прошетала улицама Малибуа (ФОТО)

Ким Вајлд данас има 61. годину и даље наступа, а последњи албум "Snapshots" издала је 2011. године. 

"Купила сам амбар из 16. века који сам реновирала и преселила сам се за 30. рођендан. Имала сам одличну рођенданску журку. Мој тата је устао и певао. Ја сам устала и певала. Одлично смо се провели, онда су сви отишли сутрадан и остала сам сама. Буквално. Било ми је много тешко. Вероватно сам имала нервни слом. Било је прилично интензивно јер никада до тада нисам била у тако мрачном тунелу. Будила сам се и нисам видела никакво светло на крају тунела", присећала се Ким тренутка када је доживела нервни слом, и додала:

"Само се сећам да нисам имала мотивацију. Било ми је тешко јер сам имала све што сам мислилиа да желим - правила сам музику, била поп звезда, путовала сам светом, али ми је у души била рупа. Осећала сам се незахвално јер сам имала тако много, а није ми било довољно", испричала је једном приликом певачица, коју је из тешке фазе извукло баштованство којим се годинама бави.

Иако је напунила 61. годину, Ким се и даље бави музиком и нема намеру да престане да пева.

                                ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas