Oglas
· · Komentari: 0
OSAMDESETE

Bila je velika muzička zvezda, a onda je doživela NERVNI SLOM: Znate li o kome je reč? (FOTO)

Kim Vajld napunila je 61. godinu, i odlučila je da nastavi da peva.

1637412710_profimedia-0290079832.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Početkom osamdesetih bila je jedna od najvećih zvezda pop muzike s brojnim hitovima, kao što su "Kids In America", "Cambodia" ili "You Keep Me Hangin' On".

Iako je Kim Vajld bila poželjna, popularna i lepa, pritisak je bio preveliki, pa je doživela nervni slom na vrhuncu svoje karijere.

Pročitajte još: Nekada je bila simbol LEPOTE, a sada je neprepoznatljiva: Pamela Anderson bez ŠMINKE prošetala ulicama Malibua (FOTO)

Kim Vajld danas ima 61. godinu i dalje nastupa, a poslednji album "Snapshots" izdala je 2011. godine. 

"Kupila sam ambar iz 16. veka koji sam renovirala i preselila sam se za 30. rođendan. Imala sam odličnu rođendansku žurku. Moj tata je ustao i pevao. Ja sam ustala i pevala. Odlično smo se proveli, onda su svi otišli sutradan i ostala sam sama. Bukvalno. Bilo mi je mnogo teško. Verovatno sam imala nervni slom. Bilo je prilično intenzivno jer nikada do tada nisam bila u tako mračnom tunelu. Budila sam se i nisam videla nikakvo svetlo na kraju tunela", prisećala se Kim trenutka kada je doživela nervni slom, i dodala:

"Samo se sećam da nisam imala motivaciju. Bilo mi je teško jer sam imala sve što sam mislilia da želim - pravila sam muziku, bila pop zvezda, putovala sam svetom, ali mi je u duši bila rupa. Osećala sam se nezahvalno jer sam imala tako mnogo, a nije mi bilo dovoljno", ispričala je jednom prilikom pevačica, koju je iz teške faze izvuklo baštovanstvo kojim se godinama bavi.

Iako je napunila 61. godinu, Kim se i dalje bavi muzikom i nema nameru da prestane da peva.

                                PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas