· · Коментари: 0

БИО ЈЕ НАЈТРАЖЕНИЈИ ПЕВАЧ 90-ИХ, а данас живи у колиби и гаји бели лук (ФОТО)

Певач ужива у сеоском животу.

1644750973_pjimage--42-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/fenomenalnicira

Прошле године, певач Дејан Ћирковић Ћира се огласио и поручио да му је тешко што због ситуације с коронавирусом није могао да долази у Србију, где редовно посећује родбину и пријатеље.

Сада открива да живи у колиби изнад Штутгарта и да се посветио пољопривреди.

"Ту сам од марта прошле године, сад ће да буде тачно годину дана како сам у колиби", рекао је певач и описао каква је ситуација у Немачкој.

"Од 2. новембра до данас је све затворено, само раде продавнице за храну. Ни фризерски салони, ни кафићи ни ресторани, ништа не ради, у граду нема живе душе. Имали смо и полицијски час, па су га укинули, ал' шта нам вреди када немамо где да идемо?"

Прочитајте још: НАТАША НИНКОВИЋ СЕ СЕЛИ ИЗ ВИЛЕ У СТАН: Ево који разлог се крије иза ове одлуке (ФОТО)

Певач је због ситуације решио да се обезбеди на време, па је посадио поврће за сопствене потребе.

"За сада имам само бели лук, али на пролеће ће бити и другог поврћа. За сваки случај да се нађе. Немам места да снабдевам Немачку белим луком", рекао је певач и додао:

"Надам се да чу половином марта успети да дођем у Србију. Овде је забрањено окупљање, али ми некад кршимо то правила, мада не буде нас никад више од двоје, троје. Скупимо се када је лепо време и роштиљамо уз ракију".

(Српски телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.