Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Био је везан за кревет: Такмичар ЗВЕЗДА ГРАНДА због опасне бактерије завршио у инвалидским колицима

Након дуге борбе успео је да се опорави

1670932738_ahmed-orahovcic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Прва
Oglas

Учесник Звезда Гранда  Ахмед Ораховчић, коме је у популарном такмичењу Марија Шерифовић била ментор, након дугог периода и борбе са опасном бактеријом, враћа се на сцену.

Прочитајте још: Једна је позната водитељка и МИС ГРЧКЕ, а друга планетарно популарна инфлуенсерка: Ово су унуке легендарног ЂОРЂА МАРЈАНОВИЋА (ФОТО)

Млади и талентовани певач, открио је да је са јавне сцене морао да се повуче због несносних болова које је трпео, а једно време је чак био везан за кревет и инвалидска колица.

- Имао сам једну паузу од годину дана, сада кад се деси нека нагла промена времена осећам последице. Хвала Богу сада радим на томе, па су болови све мањи. Конкретно, у доњем делу леђа има страшне болове, када сам на дужем путу или у вожњи - рекао је Ахмед и додао да се осећа доста боље, али да некада има болове у доњем делу леђа.

Ахмед је недавно за медије искрено говорио о томе како се борио са болешћу, али је и признао који су били први симптоми када је осетио да се у његовом телу нешто дешава.

- Имао сам одређене сметње и проблеме 2-3 месеца, да би се почетком лета 2020. открило да имам бактерију у крви коју сам унео путем хране, што је изазвало велике проблеме. Почео сам да губим на килажи, нисам могао да једем ни да пијем, имао сам температуру преко 40. Колико год да сам се борио, пао сам и био сам у колицима без покрета јер је бактерија дивљала – рекао је за медије недавно.

Упркос тешком стању, певач никада није помишљао на најгоре у чему му је најзначајнија била подршка породице, да би се након вишемесечне борбе успешно излечио.

Прочитајте још: Кејт Винслет на премијери у Лондону: У ИСТОЈ ХАЉИНИ као пре 7 ГОДИНА (ФОТО)

Излечио сам се пре годину данам када је бактерија скроз изашла из организма. Имао сам подршку свих пријатеља и породице и тада сам схватио да живот треба да се живи јер никад не знаш шта преко ноћи може да се деси– испричао је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas