Oglas
· · Komentari: 0

Bio je vezan za krevet: Takmičar ZVEZDA GRANDA zbog opasne bakterije završio u invalidskim kolicima

Nakon duge borbe uspeo je da se oporavi

1670932738_ahmed-orahovcic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Učesnik Zvezda Granda  Ahmed Orahovčić, kome je u popularnom takmičenju Marija Šerifović bila mentor, nakon dugog perioda i borbe sa opasnom bakterijom, vraća se na scenu.

Pročitajte još: Jedna je poznata voditeljka i MIS GRČKE, a druga planetarno popularna influenserka: Ovo su unuke legendarnog ĐORĐA MARJANOVIĆA (FOTO)

Mladi i talentovani pevač, otkrio je da je sa javne scene morao da se povuče zbog nesnosnih bolova koje je trpeo, a jedno vreme je čak bio vezan za krevet i invalidska kolica.

- Imao sam jednu pauzu od godinu dana, sada kad se desi neka nagla promena vremena osećam posledice. Hvala Bogu sada radim na tome, pa su bolovi sve manji. Konkretno, u donjem delu leđa ima strašne bolove, kada sam na dužem putu ili u vožnji - rekao je Ahmed i dodao da se oseća dosta bolje, ali da nekada ima bolove u donjem delu leđa.

Ahmed je nedavno za medije iskreno govorio o tome kako se borio sa bolešću, ali je i priznao koji su bili prvi simptomi kada je osetio da se u njegovom telu nešto dešava.

- Imao sam određene smetnje i probleme 2-3 meseca, da bi se početkom leta 2020. otkrilo da imam bakteriju u krvi koju sam uneo putem hrane, što je izazvalo velike probleme. Počeo sam da gubim na kilaži, nisam mogao da jedem ni da pijem, imao sam temperaturu preko 40. Koliko god da sam se borio, pao sam i bio sam u kolicima bez pokreta jer je bakterija divljala – rekao je za medije nedavno.

Uprkos teškom stanju, pevač nikada nije pomišljao na najgore u čemu mu je najznačajnija bila podrška porodice, da bi se nakon višemesečne borbe uspešno izlečio.

Pročitajte još: Kejt Vinslet na premijeri u Londonu: U ISTOJ HALJINI kao pre 7 GODINA (FOTO)

Izlečio sam se pre godinu danam kada je bakterija skroz izašla iz organizma. Imao sam podršku svih prijatelja i porodice i tada sam shvatio da život treba da se živi jer nikad ne znaš šta preko noći može da se desi– ispričao je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas