Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бивша чланица групе "Моделс" отворила душу: Синди проговорила о БИВШЕМ мужу - "Није имао професију, а ни искуство"

Ивана Стаменковић Синди иза себе има брак који је трајао само годину дана

1666786417_Foto-Printscreen-YouTube-Grupa-Models-TV-Printscreen-Instagram-sindi_models.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Група Моделс ТВ, Принтсцреен/Инстаграм - синди_моделс
Oglas

Бивша чланица групе "Моделс" Ивана Стаменковић Синди је јако млада ушла у свет шоубизниса. Прво се опробала као модел, да би касније остварила веома успешну каријеру. Она је јако млада схватила да су негативни коментари, које је често добијала, део њеног посла, па се на њих није пуно освртала.

- Врло брзо сам схватила да су негативни коментари део јавног живота. Желела сам да се бавим моделингом, касније сам ушла у групу. Рано сам постала јако популарна, са седамнаест година сам ушла у „Моделсице“, имале смо много наступа, радила сам много и кроз цео тај рад и труд имала сам мало времена да размишљам шта људи причају и чиме се баве. То сам једноставно схватила као део посла који мораш да истрпиш, заиста ме није погађало оно што се прича и пише - објаснила је Синди.

Прочитајте још: "Много је било лажи током ових година": Наталија Трик ФX проговорила о НЕИСТИНАМА које су причали о њој - "Не ПРОДАЈЕМ се за новац"

Што се тиче односа са осталим чланицама групе "Моделс" наглашава да су се увек добро слагале.

- Највише сам се дружила са Сандром, а после сам се спријатељила и са Нађом када је дошла у групу и нас две се и данас дружимо, наравно и са сестром - открила је Синди.

Синди иза себе има брак са четири година млађим мушкарцем, који је трајао јако кратко, а након тога су се борили за старатељство над дететом.

- Не памтим године најбоље, не сећам се ни кад сам се удала. Тада сам имала 26 година, вратила сам се из иностранства. Муж је четири године био млађи, није имао професију, а ни искуство. Забављали смо се пет година, а у браку смо били врло кратко. Нисам ја ту нешто бирала, само сам се заљубила. Брак је трајао једну годину, а развод пет јер смо се судили за старатељство над дететом – испричала је некадашња чланица групе „Моделс“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas