Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЕВАЧИЦА

Бивша МОДЕЛСИЦА као на почетку каријере! Синди завршила у пустињи па показала згодно тело (ФОТО)

После бројних турбуленција у приватном животу, Синди се поново вратила у пуном сјају

1622193527_georgiev_kasina_20122017_0031.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ивана Стаменковић Синди, некадашња чланица популарне женске групе Моделс у српску јавност доспела је са само 16 година, када је ова музичка група достигла невероватан успех, како у Србији, тако и региону.

Прочитајте још: ТРУДНА Мирка Васиљевић! Глумица и фудбалер Вујадин Савић постаће родитељи по четврти пут!

Синди се упоредо  бавила моделингом, а учествовала је у многим домаћим спотовима, код репера Груа, Цеце и групе Дивљи кестен. Након тринаест године постојања, група се разишла. Од тада, Ивана се посветила соло каријери, бавила се креирањем, модним ревијама, али и музиком. Године 2013. издала је сингл Тело гори. Исте године била је учесница ВИП Великог брата.

Прочитајте још: Ово сигурно нисте знали о серији ПРИЈАТЕЉИ: Да ли знате број кафа које су попили глумци? (ФОТО)

Кроз живот пратиле су је и бројне афере и контраверзе везане за њене партнере, посебно за њеног некадашњег мужа са којим је дуго водила борбу за старатељство над заједничком ћерком. Данас, делује да је Синди превазишла бројне животне недаће пред којима се нашла па се посветила себи,свом добром изгледу и путовањима.

Прочитајте још: "Нисам знала како се вози аутобусом или пријављује у хотел": ЋЕРКА СИНДИ КРАФОРД и живот под стакленим звоном (ФОТО)

Тако је Синди пре неколико дана објавила вреле фотографије из још врелије пустиње у Египту, где је показала извајано тело. Погледајте фотографије и оцените како Синди изгледа у 42. години.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas