Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Синди проговорила о ригорозном уговору "Моделсица": Ево шта се од девојака захтевало (ФОТО)

Открила је и да ли је у контакту са чланицама, које су са њом чиниле прву поставу популарне групе

1679136432_Sindi-Models-naslov-ostriji.jpg
Фото: АТА
Oglas

Ивана Стаменковић Синди (43), некадашња "моделсица" и учесница ријалитија "Велики брат", проговорила је о периоду у групи, и открила ригорозне тајне уговора које су морале да испоштују.

- Каријеру сам почела са 14, тако да сам имала дуг радни век и време је за пензију, уморила сам се. Тада сам почела да се бавим моделингом, а са непуних 17 ушла у групу ‘Моделс’, где сам била 12 година. После сам поново била модел и сада је стварно доста.Тада су модели почињали да раде са 14, 15 година. Нису постојале друштвене мреже да би се презентовао, него си морао једно три, четири године да скупљаш послове и кампање, имао си књигу коју си носио са собом. Морале смо да будемо премршаве - открила је Синди и наставила:

- Сада се то променило, на ревијама има и модела који су пунији. Могло је да се живи од моделинга, није било презасићено тржиште. Код нас многе девојке које се називају моделима нису модели, јер су то углавном природне девојке. Значи нема пумпања усана и оперисања носева. Тада сам имала 49 килограма, значи једно 15 мање него сада - испричала је Синди, па открила да је за групу "Моделс" такође имала кастинг:

- За групу је исто био кастинг. Биле су све манкенке из Београда. Имала сам срећу да сам упала у прве четири. Међутим, када смо избациле први спот и песму, то се завртело и постало толико популарно. Изађемо на улицу, деца нас јуре, траже нам аутограме. Онда су кренула снимања, нови наступи, интервјуи… Била сам баш затечена и јако млада сам кренула да се бавим тим послом и нисам имала ни времена да будем дете.

Кроз групу прошло је много девојака, а Ивана је била у првој постави.

- Мими, Сандра, Берендика и ја смо биле прва постава. Берендика је прва отишла, па је после ње ушла Нађа. После ње је отишла Мими, а уместо ње је ушла моја рођена сестра и тако, трајале смо једних добрих 12 година - рекла је она, па открила у каквом је данас односу са некадашњим колегиницама:

- У контракту сам са свим девојкама које су овде у Београду, али са ове две које нису, нисам ни у контракту. Оне дуго нису долазиле у Србију и нису у контакту ни са ким одавде. Све остале девојке виђам - испричала је она једном приликом.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas