Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бивши муж Снежане Савић добио БЛИЗАНЦЕ у 76. години: Сада је у браку са три деценије млађом глумицом (ФОТО)

Поред ћерке са Снежаном Савић, редитељ Драгослав Лазић има близанце са глумицом Драганом Туркаљ

1699522244_Foto-Ataimages.rs-Snezana-Savic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Редитељ Драгослав Лазић (86), бивши муж Снежане Савић, са којим глумица има ћерку Аниту, близанце је добио у 76. години.

Бивши муж Снежане Савић ушао у брак са 32 године млађом глумицом Драганом Туркаљ и са њом је у 76. години добио близанце, ћерку Искру и сина Лазара, а о борби за потомство једном приликом говорила је и сама Драгана.

- Уз мог супруга, изузетно карактерног и чврстог мушкарца, схватила сам да ништа није срамота. Ја сам уз њега одрастала, с обзиром на то да сам га упознала када сам имала 26 година. Пошто нисмо успевали да се природним путем остваримо у улози родитеља, после безброј покушаја почели смо акцију вантелесне оплодње. Будући да су покушаји били узалудни, полако сам све дубље падала у очај - рекла је својевремено Драгана Туркаљ, па додала:

- Често сам се питала зашто сам кажњена и чиме сам заслужила да ми се све ово дешава. У тренуцима када сам помишљала да покушај да путем вештачке оплодње добијемо дете више нема смисла, Драгослав је инсистирао да наставимо и да не одустајемо. Боли сваки неуспех, а мој супруг је био сведок мојих патњи - испричала је Драгана својевремено за "Хелло".

 

И Снежана је једном приликом истакла да са бившим супругом и његовом новом породицом има веома коректне односе, а да близанце виђа на ћеркиним и унукиним рођенданима.

- Мој бивши супруг је добио децу пре нешто мање од десетак година. У нормалним сам односима са њим и његовом новом породицом. Виђам његове близанце на рођенданима наше заједничке унуке и наше ћерке Аните. У таквим ситуацијама се заправо и дружимо. Не могу са сигурношћу да тврдим колико близанци имају тачно година, али су мало млађи од наше унуке - изјавила је једном приликом глумица за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas