· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Болна исповест Анастасије Ражнатовић: "Када су мами ставили наногицу, цео свет ми се срушио!"

Певачица Цеца Ражнатовић и њена сестра Лидија су 2003. године у акцији "Сабља" биле ухапшене, а биле су четири месеца у притвору

1622619861_anastasija.jpg
Фото: Принтсцреен / Инстаграм /анастасија разнатовиц

Цецина ћерка Анастасија Ражнатовић тада је имала само пет година, а сад се присетила тог периода, што иначе не воли да чини.

Прочитајте још: Тешка ИСПОВЕСТ Секе Алексић: "Отац је ТУКАО маму, мали брат је скакао по њему да је одбрани"

- Деца су ми говорила: "Теби је мама у затвору", а ја сам им одговарала: "Не лупајте глупости, наравно да није! Она је на турнеји у Америци!". Кад сам схватила шта је истина са 10-11 година, прво што ми је прошло кроз главу било је то да су та деца, која су нас зачикавала, била у праву. А ја сам се свађала са њима, говорећи им да новине лажу. Свакако да сам тада била превише мала да бих знала истину, нити бих то разумела. Из ове перспективе схватам да је било нужно да нам се каже та "бела лаж" - казала је Анастасија.

Осам година касније, Анастасија доживљава нови шок

После осам година доживела је још један шок, кад су јој мајка и тетка због нелегалног присвајања новца од трансфера фудбалера поново биле затворене. Овог пута у кућном притвору у њиховој вили на Дедињу. Анастасија каже да ће јој тај 22. јун 2011. године остати урезан у сећању до краја живота.

- Моменат кад су дошли да јој ставе наногицу никад нећу заборавити. До тада је све било у ваздуху, хоће-неће, али кад је дошло до тога, цео свет ми се срушио. Било ми је ужасно тешко. Када сам видела да јој стављају наногицу, нисам могла да издржим, па сам почела да плачем ту пред свима. Тада сам пустила сузе и после више никад. Закопала сам све и потиснула сам осећања. Мами је било претешко кад ме је видела да плачем, а и Вељку сигурно није било лако. Нисмо причали о томе, што је веома чудно, јер смо сво троје врло отворени и причамо о свему. Очигледно да нам је свима било лакше да не причамо о томе, већ о ведријим темама, да не бисмо сви комплетно полудели. Притисак медија је био енорман и није нам требало да обрађујемо ту тему и код куће - навела је Анастасија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.