Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Брена ми је у авиону лечила чмичак": Андрија Милошевић испричао невероватну анегдоту (ФОТО)

Андрија Милошевић и Лепа Брена су се овог лета срели у авиону, а глумац је открио до сада непознате детаље са тог лета

1696237650_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-andrijamilosevic_official.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - андријамилосевиц_оффициал
Oglas

Глумац Андрија Милошевић је открио како је провео ово лето, као и то због чега је битно да се људи одморе.

- Мора да се одмара, нема приче! Један је живот и тај живот захтева да га живите. Кад живите живот углавном се остварује у одмору. Одмор је најважнија ствар. Морате се одмарати да би могли да радите. Ето, ја сам се превише одмарао па сам добио чмичак. Да сте дошли три, четири дана раније видели би сте га у пуној снази као једну невероватну куглу на глави - започео је глумац невероватну причу.

Он је недавно у авиону срео Лепу Брену и том приликом је поставио њихову заједничку фотографију на свој Инстаграм профил, а сада је открио и око чега му је Брена тада помогла.

- Брена ми је у авиону лечила чмичак и од тада ми је боље. Интезивно је гледала у њега - нашалио се он, па изнео своје мишљење о певачици.

 

- Брена је једна од највећих, ако није и највећа звезда. Шта је у животу све остварила, ми не можемо да замислимо данас. Тај ниво као све светске звезде што имају те турнеје, хеликоптери, лудило, помпа, три филма која је снимала иза чега стоји апсолутно једна држава која је потражила спасење уметницима, и њу су тражили да она буде симбол мира у том моменту. Није то џаба. Она је стварно фантастична. Можда би требало њу звати да мало прича о свему - похвалио је Андрија у емисији "Уна, дуе, тре" на ТВ Уна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas