Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бруклин и Никола Пелц Бекам прославили ГОДИШЊИЦУ БРАКА: Били су у друштву овог пара, и ставили тачку на причу о СВАЂИ (ФОТО)

Лежерно издање и торта од фотографија

1681136991_profimedia-0762523021-Bekamovi-Bruklin-i-Nikola.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Већ је прошло годину дана од милионског венчања Бруклина Бекама и Николе Пелц, а сада је дошло време и да се то обележи како доликује. На изненађење многих, овај пар је одлучио да прослави у друштву Бруклинових родитеља.

Викторија Бекам је објавила фотографију са сином и снајом, и на овај начин им и јавно честитала годишњицу, тиме ставивши тачку на сва нагађања о несугласицама са својом снајом.

Викторија (48) је заузела позу за фотграфисање у фармеркама високог струка, које је упарила са једноставном сивом мајицом, и плавим салонкама. Никола (28) је загрила свекрву и мужа, смешећи се за камеру, док се одлучила за изненађујући стајлинг. Наиме, она је обукла кратак цветни шорц и црну мајицу, откривши стомак и дуге ноге, док се од обуће одлучила за црне чизме са високим платформама.

 

За то време, Бруклин се одлучио за ''кућно издање'' обучен у белу мајицу и панталоне, и наранџасте папуче, док се Дејвид у позадини назирао такође у лежерном издању- понео је црне панталоне и белу мајицу уз сиве мокасине.

'' Тако је посебно бити заједно за вашу 1.годишњицу брака. Волимо вас'', написала је Викторија уз објављену фотографију, на шта је Никола брзо одговорила:

''Данас је било тако забавно. Волимо вас пуно''.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas