Oglas
· · Komentari: 0

Bruklin i Nikola Pelc Bekam proslavili GODIŠNJICU BRAKA: Bili su u društvu ovog para, i stavili tačku na priču o SVAĐI (FOTO)

Ležerno izdanje i torta od fotografija

1681136991_profimedia-0762523021-Bekamovi-Bruklin-i-Nikola.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Već je prošlo godinu dana od milionskog venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc, a sada je došlo vreme i da se to obeleži kako dolikuje. Na iznenađenje mnogih, ovaj par je odlučio da proslavi u društvu Bruklinovih roditelja.

Viktorija Bekam je objavila fotografiju sa sinom i snajom, i na ovaj način im i javno čestitala godišnjicu, time stavivši tačku na sva nagađanja o nesuglasicama sa svojom snajom.

Viktorija (48) je zauzela pozu za fotgrafisanje u farmerkama visokog struka, koje je uparila sa jednostavnom sivom majicom, i plavim salonkama. Nikola (28) je zagrila svekrvu i muža, smešeći se za kameru, dok se odlučila za iznenađujući stajling. Naime, ona je obukla kratak cvetni šorc i crnu majicu, otkrivši stomak i duge noge, dok se od obuće odlučila za crne čizme sa visokim platformama.

 

Za to vreme, Bruklin se odlučio za ''kućno izdanje'' obučen u belu majicu i pantalone, i narandžaste papuče, dok se Dejvid u pozadini nazirao takođe u ležernom izdanju- poneo je crne pantalone i belu majicu uz sive mokasine.

'' Tako je posebno biti zajedno za vašu 1.godišnjicu braka. Volimo vas'', napisala je Viktorija uz objavljenu fotografiju, na šta je Nikola brzo odgovorila:

''Danas je bilo tako zabavno. Volimo vas puno''.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas