Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРВИ БРАК

Цакана се за првог мужа удала у ЦРНОЈ ХАЉИНИ - Ево како су се упознали и у чему је он дошао на свадбу (ФОТО)

Певачица је овако говорила о свом првом браку.

1639571878_pjimage--81-.jpg
Фото: ATA
Oglas

Певачица Драгица Радосављевић Цакана већ 25 година је у складном браку са адвокатом Небојшом Негићем, а многи не знају да је пре тога имала још један брак.

Младалачка љубав

О првом браку са извесним Борисом Цакана је некада говорила у медијима. Том приликом она је испричала и како су се упознали.

Прочитајте још: 5 ЖЕЉА ЋЕРКЕ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ: Ево шта је мала Ника поручила да јој Деда Мраз донесе (ФОТО)

Наиме, након завршетка средње школе, Цакана је отишла да посети сестру у Макарској која је тамо радила као сезонски радник. Ту је упознала Београђанина Бориса који је радио у Институту Јарослав Чех. Играли су стони тенис и провели неколико дана заједно, а Цакана му је обећала да ће се јавити када дође у Београд на студије, преносе медији.

У једном интервјуу, певачица је до детаља испричала како је изгледао дан када су се венчали. Она је имала црну хаљину са сребрним детаљима и црне чизме, а Борис је у журби обукао једну црну, а једну плаву чарапу. Венчали су се у кругу пријатеља и породице и започели заједнички живот. Како се даље наводи, једно време су живели код његових родитеља, а касније их је Борисова колегиница с посла позвала да живе код ње. Она је била удовица и имала је троје деце, па су јој нови пријатељи били веома драги.

Често били раздвојени

Две године након венчања добили су ћерку Марију, коју од малена зову Маја. Она је њихово највеће богатство. Цакана је била веома везана за ћерку, па су проводиле сваки тренутак заједно све док она није кренула у школу. И Борис је, према певачицином признању, био веома брижан и пажљив отац.

Док је била на турнејама, Цакана је, како се наводи, могла бити сигурна да су Борис и Маја добро и да је све у реду. Подржавао ју је у њеној каријери, али је и сам због посла много путовао. Зато су све чешће били раздвојени.

Марија је кренула мајчиним стопама па је тако завршила средњу музичку школу, одсек соло певање, виолина, међутим ипак није наставила да се бави музиком.

(Блиц)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas