Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧАРЛС И КАМИЛА СЕЛЕ СЕ ИЗ ОМИЉЕНЕ РЕЗИДЕНЦИЈЕ: Ево шта стоји иза ове одлуке

Краљ Чарлс (75) и Камила (76) припремају се за одлазак из Кларенс Хауса, а због његовог здравственог стања убрзали су се радови у Бакингемској палати како би се краљевски пар могао што пре уселити.

1712737023_49949c2d91c83f1b3fb7e8e22f116cc17d30ca8a.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљ Чарлс и његова супруга планирају да се уселе у северно крило палате, које се већ десет година реновира. Радове је започела још краљица Елизабета ИИ. Тренутно се уређују приватни апартмани.

Због убрзавања радова краљ Чарлс је ових дана у потрази за новим члановима особља. Његова канцеларија објавила је оглас у којем се траже особе задужене за "одржавање, чишћење и бригу о широком распону интеријера и предмета", преноси Хелло!

У огласу је такође наведено да ће запослени морати да путују у друге краљевске резиденције током целе године, у трајању до три месеца.

- Претходно искуство у домаћинству или угоститељству није нужно, али је предност. Више нас занима ваш проактиван приступ и способност да се ухватите у коштац с новим изазовима - стоји у опису огласа.

Није познато хоће ли краљ Чарлс задржати Кларенс Хаус као секундарни дом кад се пресели у Бакнигемску палату са 775 соба. Иначе, омиљена дестинација му је имање у Сандригему, на којем тренутно највише борави.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas