Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Цеца Ражнатовић открила непознат детаљ из свог живота: "Имала сам само 22 године..."

Цеца први пут јавно проговорила о детаљима из живота са покојним супругом

1640769860_ceca.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Цеца Ражнатовић говорила је о својој љубави са Жељком Ражнатовићем Арканом, начином на који су се упознали, а први пут је причала и о своје две трудноће.

Прочитајте још: Животна борба наше популарне водитељке: "Три месеца сам била потпуно слепа"

- Сећам се да сам имала наступ у Немачкој и на бензинској пумпи купила "Плејбој". У часопису сам угледала човека свог живота! Нисам разумела шта пише у интервјуу, само сам зурила у његову фотографију. Био је то најмужевнији и најзгоднији мушкарац ког сам икада у животу видела. Помислила сам: "То је дакле тај Аркан!" Пожелела сам да будем његова жена - присетила се Цеца и поново је описала како је изгледао њихов први сусрет, очи у очи.

Познанство са Арканом

- Упознао нас је Оливер Мандић на једном догађају. Пошто је тада кружила измишљена прича да ме је Аркан ошишао, Жељко ми је рекао: "Јеси ли ти та звезда коју ја редовно шишам?" Била сам истраумирана, уплашена. Ушепртљала сам се! Наставили смо да се виђамо, а ја сам га прва пољубила! У Жељка се нисам заљубила због његове моћи, већ у њега као човека, у његове људске квалитете, карактерне особине, физички изглед... Мене интересује неко ко ће успети емотивно да ме покрене и да ме усрећи, а не колико је моћан и колики му је банковни рачун.

Због велике разлике у годинама, Цеца се плашила да родитељима саопшти да су у вези.

Истину родитељима признала када су се верили

- Рекла сам им да ћу да се удам за Жељка, а мама се обрадовала: "За Шашића? Дивно. Он је сјајан момак." Тад сам казала: "Какав, бре, Шашић? Удајем се за Жељка Ражнатовића Аркана!" Умало да падну у несвест, иако су пре тога начули нешто из медија, али су се надали да ће то брзо да ме прође. Онда се отац уозбиљио и запретио ми: "Будеш ли се удала за њега, одрећи ћу те се!" Знала сам да ме само плаши, па сам одбрусила: "Можете сви да се поубијате, удаћу се за њега јер га обожавам." Кад су га упознали, одмах су га заволели - истакла је.

Цеца и Аркан верили су се на Божић 1995. године, а венчали су се месец дана касније.

Затруднела вантелесном оплодњом

Фолк звезда оба пута затруднела је вантелесном оплодњом, а сада је објаснила и због чега.

- Обоје смо желели децу. Имала сам само 22 године кад сам открила да имам проблем да затрудним, па сам отишла у болницу "Народни фронт" на вантелесну оплодњу - присетила се Цеца.

- Мој покојни супруг ме је подржао и учествовао са мном у комплетном програму, иако је било евидентно да он није имао проблем, будући да је већ имао седморо деце - испричала је певачица која је 1995. родила сина Вељка, а три године касније и ћерку Анастасију.

Идила је прекинута када је Жељко убијен 15. јануара 2000. године, у тадашњем хотелу "Интерконтинентал".

- То је за мене најгори и најтежи тренутак у животу. Трудила сам се да те трауматичне слике потиснем, али и данас су ми пред очима. Тешко ми је да говорим о убиству оца моје деце. Жељко је свакодневно присутан у нашим животима, често причамо о њему. То је човек који је обележио мој живот - признала је Цеца за Хит.

Прочитајте још: Популарну певачицу ЈАМИ сви знате, а ево како изгледа њена ћерка која се не експонира у јавности (ФОТО)

 

- Жао ми је што га Вељко и Анастасија не памте. Они су били бебе када су остали без њега, Таса је имала годину и по дана, а Вељко три. Погађа их када прочитају нешто ружно о њему, али то не може да се спречи. Научили су да живе са непријатним ситуацијама. Много им недостаје, посебно у неким важним тренуцима, као што је била Вељкова свадба и рођење његовог сина, који је добио име по Аркану - испричала је Ражнатовићка.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas