Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖУРКА СА ЦЕЦОМ

Цеца У ПРВОМ РЕДУ НА КОНЦЕРТУ Марије Шерифовић: Дошла у опуштеном издању, а ево и ко је ПЕВАЧИЦИ ПРАВИО ДРУШТВО (ФОТО)

Певачица Цеца Ражнатовић присуствовала је концерту Марије Шерифовић, за разлику од претходних дана, када није успела да дође.

1648543211_marija_serifovic_3_koncert_28032022_0056.jpg
Пхото: АТА
Oglas

Марија Шерифовић приредила је својој публици још један велики концерт у Београду, а и овога пута су се у првим редовима нашле бројне јавне личности.

Међу првима је на обећани спектакл стигла Светлана Цеца Ражнатовић која се појавила у нешто лежернијем издању.

Цеца је на себи имала фармерице, белу мајицу и црвену кожну јакницу, косу је везала у реп, а осмех није скидала са лица.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: "Не могу да верујем да ово пишем после две године..." МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ИСКРЕНО после првог концерта (ФОТО)

Тик до Цеце била је и водитељка Ана Михајловски, која је била у општеном издању, у црно-белој одевној комбинацији. Тијана Богићевић, некадашња представница Србије на "Евровизији", била је гошћа Шерифовићеве, а за ову прилику изабрала је хаљину која јој је истакла деколте и ноге.

Иначе, Марија Шерифовић је недавно открила све о заради са ових концерата.

- Од ових концерата, веровали ви мени или не, а знам да ми нећете веровати, од ових концерата готово да нема зараде. Разлог је прост, ми смо идентичан принцип који смо радили у Сава центру решили да применимо и овде, у Еxпо центру. Гледали смо шта је приход, шта је расход, да л' ћемо нешто да смањујемо... Нећемо да смањујемо, иде овако. Ово је све из љубави према мојој публици. Зараде није било ни раније од концерата, а нема је ни сада - поручила је она.

БОНУС  ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas