Oglas
· · Komentari: 0
ŽURKA SA CECOM

Ceca U PRVOM REDU NA KONCERTU Marije Šerifović: Došla u opuštenom izdanju, a evo i ko je PEVAČICI PRAVIO DRUŠTVO (FOTO)

Pevačica Ceca Ražnatović prisustvovala je koncertu Marije Šerifović, za razliku od prethodnih dana, kada nije uspela da dođe.

1648543211_marija_serifovic_3_koncert_28032022_0056.jpg
Photo: ATA
Oglas

Marija Šerifović priredila je svojoj publici još jedan veliki koncert u Beogradu, a i ovoga puta su se u prvim redovima našle brojne javne ličnosti.

Među prvima je na obećani spektakl stigla Svetlana Ceca Ražnatović koja se pojavila u nešto ležernijem izdanju.

Ceca je na sebi imala farmerice, belu majicu i crvenu kožnu jaknicu, kosu je vezala u rep, a osmeh nije skidala sa lica.

PROČITAJTE JOŠ: "Ne mogu da verujem da ovo pišem posle dve godine..." MARIJA ŠERIFOVIĆ ISKRENO posle prvog koncerta (FOTO)

Tik do Cece bila je i voditeljka Ana Mihajlovski, koja je bila u opštenom izdanju, u crno-beloj odevnoj kombinaciji. Tijana Bogićević, nekadašnja predstavnica Srbije na "Evroviziji", bila je gošća Šerifovićeve, a za ovu priliku izabrala je haljinu koja joj je istakla dekolte i noge.

Inače, Marija Šerifović je nedavno otkrila sve o zaradi sa ovih koncerata.

- Od ovih koncerata, verovali vi meni ili ne, a znam da mi nećete verovati, od ovih koncerata gotovo da nema zarade. Razlog je prost, mi smo identičan princip koji smo radili u Sava centru rešili da primenimo i ovde, u Expo centru. Gledali smo šta je prihod, šta je rashod, da l' ćemo nešto da smanjujemo... Nećemo da smanjujemo, ide ovako. Ovo je sve iz ljubavi prema mojoj publici. Zarade nije bilo ni ranije od koncerata, a nema je ni sada - poručila je ona.

BONUS  VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas