Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка глумца Зорана Цвијановића права је лепотица: Удата је за Американца и гради каријеру у Лос Анђелесу (ФОТО)

Лепа и талентована ћерка Зорана Цвијановића кренула је татиним стопама

1678976163_28052022ZoranCvijanovic-1-.jpg
Фото: ТАЊУГ/ Јадранка Илић
Oglas

Легендарни глумац Зоран Цвијановић играо је у преко 50 филмова и ТВ серија. Публици су најупечатљвиије биле његове улоге у остварењима попут "Муња" и "Лепа села, лепо горе".

Већ дужи низ година ужива у складном браку са костимографкињом Светланом Леном Цвијановић. Занимљиво је то да је Лена ћерка чувеног глумца Марка Тодоровића, популарног пријатеља Милана из серијала "Жикина династија".

Зоран и Светлана поносни су родитељи лепе Милене. Милена већ дуже време живи у "Лос Анђелесу", где гради каријеру. Домаћи медији својевремено су писали да је она дуго планирала да оде да студира у Америку и да је за ту прилику сама морала да скупља новац за жељени колеџ Беркли, на ком школарина износи чак 40 000 долара.

Зоран је запао у финансијске тешкоће, па није био у могћности да пуно помогне својој наследници.

Она је успела у томе, те данас живи у САД-у и бави се музиком у глумом. Пре неколико година удала се за Американца Патрика, који је по занимању професионални лични тренер.

 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas