· · Коментари: 0

Ћерка Хајди Клум заблистала у МАМИНОЈ ХАЉИНИ на прослави МАТУРЕ: Ево како је изнела хаљину супермодела деведесетих (ФОТО)

За матуру у средњој школи, Лени Клум, 18-годишња ћерка Хајди Клум, поново је обукла хаљину своје маме и засенила све око себе

1652791557_hajdi.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ВОГУЕ Германy

Док трепнете, и она је одрасла. Ћерка Хајди Клум, Лени Клум недавно је прославила матурско вече. Када је дошло време да изабере своју одећу, 18-годишњакиња је одлучила да заобиђе продавнице и купила је право из ормана мамину хаљину. 

Прочитајте још: Глумица серије "Дадиља" проговорила о тешким тренуцима у животу - Требало би да се запитамо шта радимо

„Матурско вече у маминој хаљини“, написала је Лени испод серије слика и снимака на Инстаграму на којима носи шик хаљину без бретела. "Рециклирани изглед" употпунила је деликатном огрлицом, блиставом ташницом Алекандер Ванг и фризуром са благим таласима. 

Хајди (48) наизглед је одобравала Лениин избор, остављајући срца у коментару испод слике.  

Ово није први пут да је Лени кренула маминим модним стопама. Тинејџерка — чији је тата италијански бизнисмен Флавио Бриаторе, а одгајали су га Хајди и њен сада бивши муж Сил — дебитовала је као модел у децембру 2020, појавивши се на насловној страни немачког "Вога" за јануар/фебруар 2021, заједно са својом мамом.

Месец дана касније, дебитовала је на писти током Недеље моде у Берлину јесен/зима 2021, појавивши се у дигиталној презентацији која је промовисала неколико дизајнера, укључујући Кавијара Гоша и Мајкла Сонтага .

„Надам се да без обзира где се налазиш, увек носиш оно што сам ти дала у протеклих 16 година“, написала је Хајди у објави на Инстаграму у децембру 2020. "За велике одлуке у животу, али и за оне веома мале. Чак и ако често не желите да чујете мамин паметан савет, ево још једног: никада не ради оно што не желиш и увек слушај свој инстинкт"

Наставила је: „Сигурна сам да те чека узбудљиво време  "Вог" је најбољи начин да започнеш каријеру о којој сањаш. Чак и ако ми је мало тешко да те пустим у овај свет, ја ћу увек радити све да будеш срећна и да ти се снови остваре. Поносна сам што сам ти мама!"

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.