Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка Мериме Његомир се сломила од туге на комеморацији: Ана Бекута кроз сузе једва прочитала потресан говор

Легендарној певачици Мерими Његомир, која је преминула 20. новембра, одржана је комеморација у згради Радио Београда у Каменој сали, док ће сахрана бити на Новом гробљу у Београду.

1637665096_merima.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Ћерке Јелена, Љубица и Милица, као и син Марко након одржаних говора примали су саучешће у сали од присутних.

Прочитајте још: КОМЕМОРАЦИЈА МЕРИМИ ЊЕГОМИР: Породица и бројне колеге одају последњу почаст певачици (ФОТО)

Певачица Ана Бекута следећа је одржала говор.

"Када је Мерима умрла целу ноћ до јутра гледала сам Меримине снимке на Јутјубу", рекла је Ана између осталог.

"Мерима и ја нисмо биле естрадне другарице, биле смо праве другарице. Један лепи догађај у њеном животу заувек нас је спојио и између нас саткао везу која је нераскидива, чак и ако се не бисмо стално чуле и пиле кафу. Бескрајно сам тужна што је више нема. Мораћу да постанем твој обожавалац и проводим ноћи гледајући твоје снимке. Хвала ти", рекла је Бекута, а потом заплакала.

Глумица Светлана Цеца Бојковић прочитала је песму коју је ћерка Јелена написала за Мериму.

"Дошла сам баш код тебе, свесна где идем и да имам сто живота, увек бих тебе изабрала. Тужно те гледам док одлазим јер у сваком нашем најкраћем растанку осетим твоју тугу, осетим како ти се срце стеже, чак кад и осмехом покушаваш да сакријеш бол и од себе. Некада ти сузама показујем да тебе боли, мене. Ја још увек знам да веза међу нама вечна и нераскидива".

Лепа Лукић зајецала је на сав глас када је пуштен њен дует са преминулом Меримом.

Мајстор фруле Бора Дугић одржао је говор због чега је настао мук у сали.

- Чули смо се пре 10 дана, била је прибрана и добро је звучала, имао сам потребу да јој кажем да сам уз њу - рекао је он.

Меримина ћерка Јелена прошле године за певачицин рођендан написала је писмо, које је сада новинар Александар Гајишин прочитао и расплакао све присутне.

- Та реч "сила" пратила ме је кроз снове и јаву. Сила је била ту док је моја мама одрастала учећи шта је љубав, била је ту кроз све мучне тренутке, кроз немаштину, оштру зиму, сваки удар и сваку сузу. Сила је била ту кад је једног дана моју маму пронашла њена душа и вратила је на свој пут, када је са конобарске кецеље прешла на микрофон, сила је била ту док је рађала четворо деце. Можда су јој анђели говорили "издржи још мало", и да није то она могла, не бих могла ни ја. И зато се ја клањам својој мами, ту силу је и нама пренела кад нас је учила да се љубав само дељењем умножава. Мама, кад би књиге о теби писале ниједна те не би била достојна. Хвала ти за највећи дар који сам од тебе добила, нема ништа вредније од живота - писало је у поменутом писму.

Породица, колеге и пријатељи испратиће Мериму на вечни починак, комеморација је почела песмом "Ружо моја", а ћерке бризнуле су у плач када су чуле речи ове нумере.

Прочитајте још: Огласила се породица Мериме Његомир: Познато место и време комеморације легендарне певачице

 

Потом је пуштена и Меримима песма "Због тебе", а њене наследнице тешиле су једна другу, и брисале сузе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas