Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТУГА НЕ ЈЕЊАВА: Лепа Лукић и Нада Топчагић неутешне ГОДИНУ дана након смрти Мериме Њгомир (ФОТО)

Данас је одржан помен славној певачци Мерими Његомир

1668947947_Foto-Ataimages.rs-Nenad-Zivanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Ненад Живановић
Oglas

Павачица је изгубила борбу против тешке и опасне болесни пре годину дана. Ова вест је погодила целу естраду, а бројне колеге пријатељи и породица су се окупили и данас како би одали почаст Мерими.

Певачица је иза себе оставила бројне ванвременске хитове које слушају све генерације.

Прочитајте још: "Волим ову тугу, имам и за ким да тугујем": Ћерка Мериме Његомир објавила ПОТРЕСНУ поруку на дан мајчиног рођендана (ФОТО)

Њена ћерка је на свом Инстаграм профилу оставила јако емотивну поруку која је погодила све њене пратиоце. 

- Јутрос сам се пробудила у време када си ти пре годину дана отишла… Никада нећу заборавити то јутро. Требала сам тај дан да будем цео дан са тобом у болници али ме је из сна тргнуло Мерима је умрла… Сећам се да сам мислила да сањам.. толико сам јако почела да се штипам да се пробудим да сам имала модрице следећих неколико дана.. Нисам се пробудила… онда сам се сетила да си ми ти једном рекла када сањам лоше да покушавам да вриштим пробудићу се сигурно.. Наравно онда сам почела да вршитим, толико да сам пробудила целу зграду и да су ме чули и људи на улици… После када сам дошла и лежала поред тебе покушавала сам обе да пробудим…

Фото: Атаимагес.рс

Неутешне су биле и Лепа Лукић и Нада Топчагић које је смрт драге колегинице јако погодила, а оне су и данас, након годину дана од сахране, биле сломљене на гробљу.

Фото: Атаимагес.рс

Фото: Атаимагес.рс

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas