Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Човек не може без слободе и вере": Слобода Мићаловић поручује да морамо веровати у ЧУДА да би се она дешавала

Глумица каже да је у животу најважнија вера

1667385581_Foto-Ataimages.rs-Sloboda-Micaloivc.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Слобода Мићаловић је позната по бројним филмским и позоришним остварењима. Она је истакла да је у животу најважнија вера, па тако она верује у љубав, чуда и у Бога. 

"Верујем у Бога, верујем у љубав, верујем у Исуса. Морамо да верујемо у чуда да би се дешавала. Ако немамо веру ништа нам друго не преостаје у животу, то је моје мишљење. Верујем да су нам неке ствари предодређене. Без вере нема живота. Никог нећу да вучем за рукав. Трудим се да живим своју веру", истакла је глумица за "Информер" и додала:

"Човек не може без слободе и вере."

Прочитајте још: Анђела Јовановић емотивним снимком честитала рођендан дечку: "Љубав сваки даном расте"

Она је већ годинама у браку са колегом Војином Ћетковићем са којим има две ћерке. Њих двоје не желе да им намећу свој живот  труде се да их заштите од непријатних ситуација.

"Војинова је идеја била да их склонимо условно речено, не из тог разлога да их људи не би видели, деца као и свака друга деца, нема ништа сад ту посебно у њима, али једноставно нисмо хтели да им намећемо да морају да носе и наш живот, што је неминовно и што углавном не доноси баш тако лепе ствари. Њима друга деца знају да кажу 'аха, то је тако јер су вам мама и тата то и то', како то обично бива. Нисмо хтели да прерано улазе у тај свет јер није било потребе, мале су, ништа им не значи", рекла је Слобода пре неколико месеци гостујући у емисији "Све у свему".

"Ако ме питаш интимно да ли ми је жао што немам неке професионалне фотографије с њима кад су биле мале, ја ћу ти рећи да ми је јако жао, али да мислим да је тек сад тренутак, јер оне су сад свесне", додала је тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas