Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чувени Џои из "Пријатеља" више не изгледа овако: Фанови ШОКИРАНИ издањем глумца (ФОТО)

МЕТ Лебланк је виђен потпуно непрепознатљив током дневне шетње.

1644742579_pjimage--40-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мет, 54, примећен је у радионици у Шерман Оуксу у Калифорнији, како изгледа потпуно другачије. ТВ звезда се држала опуштено, обукавши широку мајицу док је своје лице заклонио тамном бејзбол капом и наочарима за сунце.

Метово лице је било прекривено белим брадицом – необично за типично обријану звезду. Неочекивано издање долази у време када су фанови изразили забринутост за Метјуовог партнера и пријатеља, Метјуа Перија. Метју (52) се у прошлости отворено борио са зависношћу, а фанови су недавно открили страхове да је почео поново да користи недозвољене супстанце. И Мет и Метју су раније присуствовали окупљању пријатеља, које је емитовано 2021.

Фото: Профимедиа

Обожаваоци су у последње време имали много тога да кажу о обе звезде.

Фото: Профимедиа

Добре жеље

Метју је недавно открио насловницу своје књиге о свему, на којој је била његова фотографија. Он је задиркивао своју књигу на Инстаграму, поделивши фотографију насловнице заједно са датумом изласка: „11. 1. 22.“ У натпису, звезда Пријатеља је обећала да ће све испричати у мемоарима.

Прочитајте још: Сећате је се? НИНА ДОБРЕВ била је звезда серије "Вампирски дневници": Овако изгледа глумица данас, а заљубљена је у познатог спортисту (ФОТО)

Написао је: "Толико је о мени писано у прошлости. Мислио сам да је време да људи чују моју страну." Осврћући се на своје борбе, глумац је написао: „Успони су били високи, падови су били ниски. Али доживео сам да испричам причу, иако је понекад изгледало као да нећу. И све је овде."

"Ово је невероватно"

Обожаваоци су полудели у коментарима због Метјуа, који је глумио Чендлера Бинга у Пријатељима. Неколико фанова га је назвало "бејбом", док су други једноставно коментарисали емоџије у облику срца. Други су написали: "Ово је невероватно, једва чекам да чујем човека који је тако талентован глумац! Играти Чендлера је било генијално, али то је само једна од ваших многих фантастичних улога." Други је прокоментарисао: "Увек сам волео све на теби, и још увек волим." Књига долази скоро годину дана након што је Метју оставио фанове забринуте да ће поново пасти у своју зависност.

Страхови

Метју је седео са својим колегама из Пријатеља за интервју са „три питања“ за Пеопле у мају 2021. Група је деловала оптимистично док су размишљали о заједничким годинама на сету и делили смешне приче са сета. Обожаваоци су истакли да се чинило да канадски глумац није одговарао на питања у свом типичном комичном тону, и да је у једном тренутку ућутао.

Обожаваоци су забринуто испунили одељак за коментаре. „Видјети Метјуа тужног је срцепарајуће“, написао је један. Додали су: "Надам се да ће ускоро бити боље, не знам како ћу уживати у поновном окупљању када је Метју овако тужан." „Ово је било тако добро када сам видео, али ми је такође сломило срце када сам видео Метјуа Перија овако“, написао је други. Трећи коментатор је рекао: „Знам да смо сви тужни због Метјуа, али хајде да се сетимо да је патио од много здравствених проблема и да се борио са зависношћу. Хајде да сви будемо љубазни и да се сетимо свих смешних тренутака које нам је пружио кроз своју улогу Чендлера, хвала."

Извор је касније рекао за Тхе Сун да није рецидив довео до Метјуовог нејасног говора.

"Болело је"

Инсајдер је открио да је био подвргнут стоматолошком захвату и да пати од болова и да се лоше осећа. Извор је тада рекао: „Метју се појавио на окупљању и чланови његовог тима су рекли да је тог дана имао хитну операцију зуба. Речено је да је то утицало на његово благостање и на то како се осећао. Био је у боловима колико ми разумемо, што је изазвало нејасан говор. Очигледно нико не жели да снима након процедуре, али десило се."

Инсајдер је додао: „Метју је рекао онима око себе да је трезан и да нема разлога за бригу."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas