Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
приче познатих

Да ли је ГОЛУБ одговоран за боксерску каријеру чувеног МАЈКА ТАЈСОНА?

Мајк Тајсон је познат по томе што је велики љубитељ животиња. Током свог живота имао је неколико тигрова за кућне љубимце које је држао у својој кући, чак је једног од њих пустио да спава у својој соби.

1647959034_tajson.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/АБЦ Неwс
Oglas

Као што многи Тајсонови фанови такође знају, бивши шампион у тешкој категорији такође има страст према голубовима. Његова љубав према птицама почела је када је био само дете и значајно је порасла током година. Данас Тајсон и даље воли своје голубове и одржава колекцију од преко 1.000 птица. И док би многим људима његово интересовање за њих могло бити чудно, они имају дубоко значење за ову пензионисану легенду.

Прочитајте још: Бритни Сприс се враћа музици: Након дугогодишње паузе ПОП ПРИНЦЕЗА "стаје на ноге"

Тајсонова љубавна афера са голубовима почела је док је одрастао у Бруклину у Њујорку. Голубова има много у Њујорку, тако да Тајсону није било тешко да се повеже са њима. „Увек сам имао голубове, од најранијег детињства , од 8, 9 година“, рекао је Тајсон у једном интервјуу. На питање зашто су деца волела да скупљају голубове у Бруклину, Тајсон је добио занимљив одговор: 

"То је била наша слобода, то је био наш его, то је било све", рекао је Тајсон. „Имали сте најбоље голубове у комшилуку, а људи би долазили из других четврти и говорили: 'Ко лети тамо горе?' То значи 'Чије птице су тамо горе?' . Могли сте да видите птице како лете из вашег комшилука и да кажете: 'Тај тип који лети тамо. И то је било популарно у нашем комшилуку.” Касније у интервјуу, признао је да је то што су лепи голубови били посматрани као поштовање у његовом комшилуку. „То што сте имали сјајне голубове дало вам је поштовање“, рекао је Тајсон. „А био сам мало дете, желео сам да имам поштовање као и велики момци. Али нисам знао да мораш бити велики да би добио поштовање."

Ушао је у прву борбу због голуба

Нажалост, поседовање голубова није донело Тајсону поштовање које је желео. Други клинац је украо једног од Тајсонових голубова и откинуо му главу, што је довело до тога да се Тајсон упустио у своју прву борбу.

„Откинуо је птици главу, ударио ме птицом, бацио крв на мене“, рекао је Тајсон. „Тако је мој пријатељ рекао 'Мајк, бори се с њим. Не бој се, бори се са њим.’ … Управо тада сам ушао у прву тучу, није да сам био нешто сензационалан. Само сам млатарао рукама, па претпостављам да сам га више ударио него он мене, ваљда сам победио.”

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas