Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли је он отац деце Наоми Кембел? Манекенка се појавила са мистериозним мушкарцем, а цео свет има само једно питање (ФОТО)

Сви се питају ко је тајанствени мушкарац са слике...

1688996806_profimedia-0784525986-Naomi.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Лепа манекенка Наоми Кембел, обрадовала је све када је недавно открила да се по други пут остварила као мајка. 

Иако крије идентитет свог изабрнаика, она се у јавности појавила са ћерком и тајанственим мушкарцем. 

Манекенка, која има заиста невероватну животну причу, је све тајила до последњег момента, а и након тога је остао вео мистерије. 

Наиме, није познато да ли је Наоми родила дете, да ли је користила сурогат мајку или га можда усвојила. Слична прича десила се и са њеним првим дететом. Наоми није износила сувише информација у јавност, а томе је остала доследна и сада. 

Манекенка која сада има 54 године је све обавестила о приновама путем Инстаграма. 

На исти начин, сада је опет заинтригирала јавност. Наиме, она је отишла да посети Дизнилед са својим ћеркицом. 

Али, са њима је био и један мистериозни мушкарац, за когу су многи помислили да је отац њене деце.

Наиме, Наоми је на фотографијама сакрила лице мушкарца, па је то још мало подгрејало причу у том правцу, поготово што је његово лице сакрила са емотиконом срца.

Фото: Инстаграм принтсцреен/наоми

Како су то објаснили у Холивуду, тајила је трудноћу, као и доста тога око детета, зашто не би тајила и свог партнера.

У сваком случају, да бисмо дефинитвно сазнали, мораћемо да сачекамо Камбелову да се огласи.

Но, више је него јасно да јој је у питању неко веома близак, обзиром да је био са њом и њеном ћеркицом у нечему што би се могло назвати "породичним тренуцима" и да је на оовј фотографији држао детенце за руку. 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas