Oglas
· · Komentari: 0

Da li je on otac dece Naomi Kembel? Manekenka se pojavila sa misterioznim muškarcem, a ceo svet ima samo jedno pitanje (FOTO)

Svi se pitaju ko je tajanstveni muškarac sa slike...

1688996806_profimedia-0784525986-Naomi.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Lepa manekenka Naomi Kembel, obradovala je sve kada je nedavno otkrila da se po drugi put ostvarila kao majka. 

Iako krije identitet svog izabrnaika, ona se u javnosti pojavila sa ćerkom i tajanstvenim muškarcem. 

Manekenka, koja ima zaista neverovatnu životnu priču, je sve tajila do poslednjeg momenta, a i nakon toga je ostao veo misterije. 

Naime, nije poznato da li je Naomi rodila dete, da li je koristila surogat majku ili ga možda usvojila. Slična priča desila se i sa njenim prvim detetom. Naomi nije iznosila suviše informacija u javnost, a tome je ostala dosledna i sada. 

Manekenka koja sada ima 54 godine je sve obavestila o prinovama putem Instagrama. 

Na isti način, sada je opet zaintrigirala javnost. Naime, ona je otišla da poseti Dizniled sa svojim ćerkicom. 

Ali, sa njima je bio i jedan misteriozni muškarac, za kogu su mnogi pomislili da je otac njene dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Naime, Naomi je na fotografijama sakrila lice muškarca, pa je to još malo podgrejalo priču u tom pravcu, pogotovo što je njegovo lice sakrila sa emotikonom srca.

Foto: Instagram printscreen/naomi

Kako su to objasnili u Holivudu, tajila je trudnoću, kao i dosta toga oko deteta, zašto ne bi tajila i svog partnera.

U svakom slučaju, da bismo definitvno saznali, moraćemo da sačekamo Kambelovu da se oglasi.

No, više je nego jasno da joj je u pitanju neko veoma blizak, obzirom da je bio sa njom i njenom ćerkicom u nečemu što bi se moglo nazvati "porodičnim trenucima" i da je na oovj fotografiji držao detence za ruku. 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas